Τέλος το «Καφέ της Χαράς»

Δημοσιεύθηκε 2 Μαΐου, 2020

Μπορεί το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κανονικό του ρυθμό, με τα γυρίσματα εκπομπών, σειρών και τηλεπαιχνιδιών να πατούν γκάζι.

Φαίνεται, όμως, πως κάτι θα λείπει. Κάτι… πολυδιαφημισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για το «Καφέ της Χαράς», το οποίο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας δεν κάνει comeback την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Μιλώντας μέσω Skype στο Happy Day του ALPHA, ο δημιουργός υποστήριξε πως θα ξεκινήσει πιο αργά τα γυρίσματα, αλλά παρόλα αυτά τα νέα επεισόδια θα τα δούμε από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

«Βεβαίως και θα επιστρέψουμε στο «Καφέ της Χαράς» αν και θα ξεκινήσω γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους. Εγώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μία ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου. Εγώ δεν θέλω να βγω στην τρέχουσα σεζόν πια γιατί το «Καφέ της Χαράς» γίνεται αλά παλαιά. Με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι χωρίς ομάδα βοηθών σεναριογράφων, όπως είθισται πλέον για να βγαίνουν πολλά επεισόδια την εβδομάδα», είπε και συνέχισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία και την αποδοχή που έχει στον κόσμο και αποφάσισα να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα του χρόνου ώστε να παίζουμε κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο! Γιατί τόσα επεισόδια μπορώ να παρέχω και νομίζω ότι τώρα θα εκπνέει σιγά σιγά η σεζόν και ο κόσμος θα έχει την ανάγκη να βγαίνει έξω μετά από τόση πολύ ξεκούραση».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram