Τέλος από το Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης

Δημοσιεύθηκε 9 Αυγούστου, 2020

Ο Αύγουστος είναι πάντα ο μήνας που “καίει” στα τηλεοπτικά, καθώς κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες κορυφώνονται όλες οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι, επίσης, και ο μήνας των ανακοινώσεων, αφού οι τηλεοπτικοί σταθμοί βάζουν τις τελευταίες “πινελιές” προκειμένου τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα για να βγουν τα νέα προγράμματα στον αέρα.

Μια τελευταία εξέλιξη που ίσως κανείς δεν περίμενε είναι η αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη από το Πρωινό. Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να φύγει από την “οικογένεια” του ΑΝΤ1, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαίνεται να αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από το Mega για τη νέα πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι οδεύουμε προς τα μέσα Αυγούστου, φαίνεται πως οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στις συνθέσεις των εκπομπών καλά κρατούν. Είναι αρκετά τα προγράμματα που δεν έχουν ακόμα «κλειδώσει» όλους τους συνεργάτες τους, γεγονός που προκαλεί αρκετές αλλαγές στη σκακιέρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram