Τελικός MasterChef 4: Μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2020

Aυλαία έριξε το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef 4, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να φεύγει από τον μεγάλο τελικό με τον τίτλο του φετινού Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000€.

Η κουζίνα του MasterChef πήρε φωτιά στο δεύτερο μέρος του τελικού που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στις 21.00 στο Star. Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου φόρεσαν τις λευκές ποδιές τους και έδωσαν την τελειωτική μαγειρική μάχη, που έβαλε τελεία και παύλα σε πέντε μήνες σκληρής προσπάθειας και πολλών συγκινήσεων στα πλατό και στο σπίτι του MasterChef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια και ο πιο ψύχραιμος από τους παίκτες πήρε την πρωτιά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελικού υπήρξαν φορές που ο Σταύρος βοήθηκε τον Σταυρή, που είχε μείνει πίσω στις παρασκευές, αφού οι δυό τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι στο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι για την τρίωρη αυτή τηλεοπτική μετάδοση το μεγαλύτερο κομμάτι είχε γυριστεί πριν από το lockdown λόγω κορονοϊού και προστέθηκε ένα ημίωρο live με την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή και του επάθλου.


Πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής σχολίασαν τους δύο φιναλίστ, δίνοντας τη δική τους εικόνα για το MasterChef και όλα όσα έμαθαν με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Οι κριτές, μάλιστα, είπαν ότι πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις είχαν οργανωθεί για το MasterChef 4, οι οποίες όμως δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας. Οι κριτές στη live μετάδοση αποκάλυψαν ότι έχουν κάνει και οι τρεις το μοριακό τεστ για τον κορονοϊό, προκειμένου να παρευρεθούν στο πλατό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram