Τέλεια φρύδια στο σπίτι χωρίς τσιμπιδάκι;

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2020

Σίγουρα δεν ακούς για πρώτη φορά ότι τα φρύδια καθορίζουν ολόκληρο το πρόσωπό σου. Είτε λοιπόν σου αρέσουν τα λεπτά είτε τα πιο πυκνά, το σχήμα των φρυδιών μπορεί πραγματικά να αλλάξει ολόκληρο το βλέμμα σου.

Την περίοδο των διακοπών η επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς για σχηματισμό δεν είναι η ευκολότερη επιλογή. Επίσης σε περίπτωση που δεν έχεις εμπειρία με το τσιμπιδάκι, η διαδικασία της αποτρίχωσης μπορεί να γίνει τραυματική. Μην ξεχνάς πως δε θέλουμε για κανένα λόγο να καταλήξεις με περίεργα, αντιαισθητικά φρύδια που θα αλλοιώσουν το πρόσωπό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι' αυτό το λόγο, εμείς ξέρουμε πώς θα τα καλλωπίσεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, μα κυρίως με απόλυτη επιτυχία. Αν λοιπόν θέλεις φυσικά, πυκνά φρύδια ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις παρακάτω.

1) Πάρε μια διάφανη μάσκαρα φρυδιών, βούρτσισέ τα προς τα πάνω ώστε να επιμηκύνεις κάθε τρίχα.

2) Με τη βοήθεια ενός μολυβιού φρυδιών συμπλήρωσε τις αραιές περιοχές ελαφρά μέχρι να φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα.

3) Βάλε ακόμη μια στρώση από τη διάφανη μάσκαρα και χτένισε καλά τα φρύδια. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις να απλώσει ομοιόμορφα το χρώμα και να δείχνουν φυσικά και πλούσια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram