Τάκης Ζαχαράτος: Η αποκάλυψή του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουνίου, 2020

Άφωνη άφησε τη Φαίη Σκορδά ο Τάκης Ζαχαράτος με την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό του ANT1 και μίλησε για τις παραστάσεις που θα κάνει στο Άλσος. Μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να της αποκαλύψει την πιο ακραία πρόταση που δέχτηκε στα επαγγελματικά του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν του ζήτησαν να μεταμφιεστεί σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και να παίξει σε ερωτική ταινία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η χειρότερη πρόταση που έχω δεχτεί. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: ''Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη''. Λέω: ''Τι ταινία θα είναι αυτή;'' Μου απαντάνε: ''Θα σας πούμε''. Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι με ήθελαν για μια ερωτική ταινία που θα με ντούμπλαρε κάποια άλλη ηθοποιός. Η Αλίκη ζούσε τότε…Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Το τι άκουσαν! Εγώ έγινα κάτασπρος» εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram