Τα 5 χρώματα που θα αναβαθμίσουν το απλό τζιν παντελόνι σου μέσα στο φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε 31 Οκτωβρίου, 2023

Κάθε χρόνο, με το που τελειώνουν τα catwalks των φθινοπωρινών fashion weeks, ξεκινάμε αμέσως τις αναλύσεις και τα ατέλειωτα άρθρα γύρω από τα trends που είδαμε στα shows όλων των αγαπημένων μας σχεδιαστών.

Αυτό στο οποίο, όμως, δεν στεκόμαστε αρκετά κατά τη γνώμη μου είναι η χρωματική παλέτα. Γιατί τα χρώματα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της κάθε σεζόν και παίζουν κεντρικό ρόλο στο στυλ μας. Ειδικά σε μια σεζόν, που έρχεται μετά την τρέλα με το Babriecore και το ροζ σε κάθε πιθανή του εκδοχή. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι αποχρώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος να συνδυάσει κανείς τα fashionable χρώματα της κάθε εποχής είναι το τζιν σου. Τζιν παντελόνι, τζιν φούστα τζιν σορτσάκι, αλλά και βερμούδα. Και μιλάμε για το κλασικό blue denim χρώμα του, αυτό το οποίο παρόλο στην πραγματικότητα έχει απόχρωση -aka το μπλε- με έναν τρόπο έχει γίνει ένας κενός καμβάς πάνω στον οποίο μπορεί να κάνει matching το κάθε χρώμα, σε όποια παλέτα και αν ανήκει.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα στο street style και τα εκπληκτικά looks που έχουμε στα χέρια μας, σου παρουσιάζουμε τα έξι κορυφαία χρώματα που θα απογειώσουν φέτος το τζιν σου. Go for it.

Vivid red: Kαι όμως το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν. Και θα το βάλουμε και με τα τζιν μας.

Λαμπερό κίτρινο: Δεν μιλάμε απαραίτητα για ένα έντονο κίτρινο, που μπορεί να σου θυμίζει καλοκαίρι. Πάμε σε ζεστές, χρυσαφί αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Chocholate brown: Άλλη μια απόχρωση must του 2023. Ίσως δεν είχες σκεφτεί να φορέσεις το καφέ top σου με τζιν αλλά φέτος τόλμησέ το. 

Denim on denim: Διαχρονική επιλογή που θα φοράμε στο repeat τους επόμενους μήνες. 

Έντονο ροζ: Μετά το Barbiecore θα αξιοποιήσουμε τα ροζ τοπάκια μας και το φθινόπωρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram