Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών με την Υπουργό Νίκη Κεραμέως

Δημοσιεύθηκε 13 Φεβρουαρίου, 2024

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Εκπρόσωποι των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, η οποία απαρτίζεται από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κουλουρά και τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Καρβουνιάρη, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών κα. Νίκη Κεραμέως, με σκοπό να συζητήσουν για  ζητήματα που απασχολούν το δημοσιογραφικό κλάδο.Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός ο οποίος ενημερώθηκε για τα εν λόγω θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπουργού, όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Τ μετέφεραν στην κα. Κεραμέως τα προβλήματα που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας.Οι εκπρόσωποι της ΕΣΕΤ, μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση με την Υπουργό, έθεσαν τις ανάγκες του κλάδου, όπως και τις  προτεραιότητες του και ζήτησαν ίση μεταχείριση των δημοσιογράφων ως προς την πρόσβαση στην εργασία.

Από την πλευρά της Υπουργού και των συνεργατών της υπήρξε ενδιαφέρον για την επίλυση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Οι συναντήσεις της ΕΣΕΤ με μέλη της Κυβέρνησης και εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης θα συνεχιστούν στο πλαίσιο της προσπάθειας επίλυσης προβλημάτων και θεμάτων των δημοσιογράφων μελών της στην ελληνική περιφέρεια.

kerameos

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram