Η συγκινητική αποκάλυψη της Σοφίας Καρβέλα: «Συμπληρώνω 12 χρόνια νηφάλια»

Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα μηνύματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram, είναι πάντα ξεχωριστά και πάντα εμπνέουν. Μετά από ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα παρέα με τους γιους της και την μητέρα της, η 37χρονη Σοφία,είχε μια σημαντική ανακοίνωση να κάνει για την προσωπική της ζωή.

Η ενάτη Σεπτεμβρίου αποτελεί ορόσημο για την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ημέρα αυτή. Ποζάροντας και κοιτώντας τον φακό κατάματα, η Σοφία αποκάλυψε τη δική της μάχη, την οποία και έχει κερδίσει δώδεκα χρόνια τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καρβέλα εξήγησε πως ολοκλήρωσε δώδεκα ολόκληρα χρόνια νηφαλιότητας, έχοντας κόψει το αλκοόλ και συνεχίζει ακάθεκτη τονίζοντας:

«Σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν.

Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram