Τα stretchy pants είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις σε αυτή την καραντίνα

Δημοσιεύθηκε 13 Νοεμβρίου, 2020

Oι ημέρες μας κυλούν πλέον σε #ΜένουμεΣπίτι ρυθμό, οπότε τα ρούχα μας προσαρμόζονται κι αυτά με τη σειρά τους στην κατάσταση. To loungewear είναι πια αναγκαιότητα αφού όλες χρειαζόμαστε ζεστασιά, άνεση και στυλ όσο δουλεύουμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι.

Αν μπορούσαμε λοιπόν να ξεχωρίσουμε ένα item για την χρηστικότητα και την εφαρμογή του, τότε αυτό θα ήταν το stretchy pants. Θυμίζει πολύ το κλασικό παντελόνι φόρμας ενώ μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά στον περίπατο, τις ώρες της άσκησης και όσο βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά, χαλαρή στον καναπέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει αγαπηθεί πολύ από τις fashion influencers ενώ αρκετές είναι και οι celebs που το έχουν επιλέξει για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Επένδυσε σε ένα strechy pants αφού με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις πολλά, διαφορετικά σύνολα για να γίνεις η βασίλισσα του street style. Κυκλοφορεί σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, με το μαύρο και γκρι να αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή των γυναικών. Εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 από τα ωραιότερα stretchy pants της αγοράς για να πάρεις ιδέες. Θα τα δεις όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram