Στόλισε το σπίτι σου με τον γκουρού των Χριστουγέννων στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 27 Νοεμβρίου, 2020

Είναι γεγονός πως τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν. Το Netflix δε φροντίζει μόνο για Χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές, αλλά και για χρήσιμες εκπομπές που θα αποδειχθούν διασκεδαστικές, αλλά και χρήσιμες στο κοινό της πλατφόρμας. Η μίνι σειρά “Στόλισε το σπίτι σου με τον γκουρού των Χριστουγέννων” έφτασε στο Netflix και όσοι την έχουν δει δηλώνουν ξετρελαμένοι! Ο στολισμός έχει ήδη ξεκινήσει και οι ειδικοί βρίσκονται εδώ για πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές.

Ο Μπέντζαμιν Μπράντλεϊ, γνωστός ως γκουρού των Χριστουγέννων, είναι ειδικός στη βιομηχανία εσωτερικού σχεδιασμού με φοβερή εμμονή την περίοδο των εορτών. Για τον γκουρού των Χριστουγέννων, οι γιορτές έχουν να κάνουν με τον εορτασμό της αγάπης, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων, μέσα από σημαντικές παραδόσεις – μία εξ αυτών, ο στολισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη νέα σειρά του Netflix “Στόλισε το σπίτι σου με τον γκουρού των Χριστουγέννων”, ο Μπράντλεϊ μας μεταφέρει σε χριστουγεννιάτικους χώρους, τους οποίους έχει δημιουργήσει ο ίδιος, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του στον σχεδιασμό. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την τεράστια χριστουγεννιάτικη συλλογή του σε διακοσμητικά στοιχεία.

Εξοπλισμένος με φώτα, γιρλάντες και τόσα στολίδια, που αρκούν για να καλύψει ακόμη και τον Βόρειο Πόλο, αυτός και η ομάδα των ξωτικών του, εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο, για να φέρουν το πνεύμα των γιορτών σε οικογένειες και κοινότητες που αξίζουν ένα σπίτι για την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου.

Την παραγωγή του “Στόλισε το σπίτι σου με τον γκουρού των Χριστουγέννων” ανέλαβε η Stephen David Entertainment, μια εταιρεία του ομίλου Banijay. Με διευθυντές παραγωγής τους Στίφεν Ντέιβιντ, Τιμ Γ. Κέλλι, Μπιάνκα Μπαρνς-Γουίλιαμς, Μπέντζαμιν Μπράντλεϊ, Τζόναθαν Σουλέ και Τσαζ Μόργκαν.

Μία πανέμορφη σειρά (στα αγγλικά: Holiday Home Makeover with Mr. Christmas) που θα μας βάλει σίγουρα στο πνεύμα των εορτών, ενώ θα μας καθοδηγήσει σωστά για το πως να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Μια εκπομπή που προσφέρει ζεστασιά και είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη διακόσμηση, ή μάλλον τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram