Στην Αγία Άννα Ευβοίας ο Παναγιώτης-Ραφαήλ / Τι δήλωσαν οι γονείς του

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουλίου, 2020

Ο μικρός Παναγιώτης δείχνει πως πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητα. Τα νοσοκομεία, τα φάρμακα και οι θεραπείες ανήκουν στο παρελθόν. Ο ίδιος γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα που είχε καταφέρει και το οποίο δεν θα είχε κατακτήσει, αν δεν πήγαινε στην Βοστώνη.

Εκεί, πραγματοποίησε μία πρωτοποριακή θεραπεία. Τώρα, ο μικρός Παναγιώτης ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Αγία Άννα και συγκεκριμένα στο καταφύγιο για άλογα και γαϊδουράκια Rancheros Welfare Center.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη νέα φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει οι γονείς του στο Facebook, ο μικρός Παναγιώτης κάνει ιππασία μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Αγίας Άννας στην Εύβοια.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook συνοδευόταν με την εξής λεζάντα από κάτω :

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, χάρη στη δική σας βοήθεια, διανύει με αισιοδοξία έναν δρόμο δύσκολο και μακρύ αλλά στρωμένο με αγαπη και ελπίδα!! Ο μικρός μας δυναμώνει μερα με τη μέρα κ αυτό οφείλεται σε όλους εσάς! Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!!
— γεμάτος ενέργεια στην τοποθεσία Ranch-Eros».

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram