Σταύρος Βαρθαλίτης :Η καταγωγή και η ηλικία του νέου MasterChef

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουνίου, 2020

Ο νικητής του πιο πολυσυζητημένου τηλεοπτικού project της σεζόν, Σταύρος Βαρθαλίτης, κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και την πρώτη θέση του MasterChef, όπως είδαμε στον τελικό του παιχνιδιού το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 24χρονος με καταγωγή από τη Σύρο, κατοικεί στην Αθήνα και η μαγειρική τον «κέρδισε» από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια. Από πολύ νεαρή ηλικία ήξερε ότι αυτό είναι το πάθος του, φιλοδοξώντας να το κάνει και επάγγελμα. Χωρίς να χάνει λεπτό την αυτοπεποίθησή του, είχε από την αρχή δώσει στον εαυτό του την υπόσχεση να κερδίσει τον διαγωνισμό και τελικά δεν «αθέτησε» την υπόσχεση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά τη νίκη του, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβαλε οχτώ κιλά: «Πρέπει να έχω χάσει 1-2 κιλά από τον ιδρώτα, αλλά έχουμε να χάσουμε και άλλα μέσα στο καλοκαίρι. Έχω πάρει 7-8 κιλά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζω με καθαρή διατροφή γιατί κι αυτό χρειάζεται για να δείξεις την πειθαρχία που γενικώς χρειάζεται να έχουμε σε όλη μας τη ζωή».

https://www.instagram.com/p/Bfyw0f2hYBb/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, για νίκη του νεαρού θέση πήρε και ο επιτυχημένος chef και πρώτος νικητής του εν λόγω ριάλιτι, Άκης Πατρετζίκης.
1

https://www.instagram.com/p/B3CJNRhoF7y/?utm_source=ig_embed

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram