Σοκ: Χρήστης του Tik Tok χορεύει όταν εμφανίζεται πίσω του μια φιγούρα - φάντασμα!

Δημοσιεύθηκε 25 Απριλίου, 2020

Viral έγινε το βίντεο ενός χρήστη του Tik Tok, ο οποίος κατέγραφε στην κάμερα τον χορό του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε σχεδόν άμεσα από πίσω του κάτι που έμοιαζε με φιγούρα. Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως τη στιγμή εκείνη στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς άλλος εκτός από αυτόν.

Ο Rueben (ή αλλιώς @reubix_cube για το Tik Tok) σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο και την υποτιθέμενη φιγούρα, όπως ομολόγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Προηγουμένως, ο Rueben είχε «ανεβάσει» ένα νέο βίντεο στο οποίο ανέφερε πως η συγκεκριμένη φιγούρα έχει εμφανιστεί και στον παρελθόν, σε άλλο σημείο του σπιτιού.

«Έχω αρρωστήσει, με πονάει το στομάχι μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, θέλω απαντήσεις!» τόνισε ο Rueben, απαντώντας στα σχόλια που συνόδευσαν τα βίντεό του.

Όπως είναι φυσικό, πολλοί ήταν οι χρήστες του δικτύου που θεώρησαν πως η ιστορία αυτή είναι «στημένη» από τον Rueben, σε μια προσπάθεια να αυξήσει το κοινό των 54.000 followers που ήδη διαθέτει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram