Η Σοφία Μουτίδου κάνει γυμναστική και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Δημοσιεύθηκε 9 Απριλίου, 2020

Η Σοφία Μουτίδου μένει σπίτι και είπε να το ρίξει στη γυμναστική.

Ξάπλωσε, λοιπόν, στο πάτωμα του σαλονιού της έχοντας φορέσει τις φόρμες της και το πρόγραμμα γυμναστικής ξεκίνησε. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε τέτοια ανοίγματα που πραγματικά μείναμε άφωνοι με τις ικανότητές της και την ευλυγισία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, δεν έχασε και το χιούμορ της, αφού αυτοσαρκάστηκε για το σώμα της, λέγοντας: «Πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο… αερόσακος εμποδίζει» είπε, κάνοντας το πάνελ της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου να γελάσει πολύ

Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο που κοινοποίησε στα social media, θα μείνει έκπληκτος με τις διατάσεις και την ευλυγισία της που είναι άξιες λόγου, ενώ όταν σήκωσε το πόδι της ψηλά, σαν να ήταν από χρόνια γυμνάστρια ή χορεύτρια, πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν άναυδοι.

«Είμαστε εδώ, λοιπόν, και προσπαθούμε να κατέβουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά και τι είναι εύκολο σε αυτή τη ζωή έλα και πες μου» είπε με χιούμορ η δημοφιλής ηθοποιός.

Το απόσπασμα από το workout της έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και οι παρουσιαστές με τους συνεργάτες του, βλέποντάς την, έμειναν κι εκείνοι με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου, παρακολουθούσε τις ασκήσεις της Σοφίας Μουτίδου ενθουσιασμένη και έκπληκτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram