Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας απατάει

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2024

Αν θέτετε στον εαυτό σας της ερώτηση «Μήπως με απατάει;», τότε ήδη έχετε υποψίες ότι είστε θύμα απιστίας. Έτσι, εάν έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε μήπως αναγνωρίσετε μερικά από τα παρακάτω σημάδια.

Μυστική και εμμονική χρήση τηλεφώνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεχνολογία είναι πολύ βοηθητική για πολλά πράγματα αλλά αποτελεί και ένα τέλειο εργαλείο για τον άπιστο σύντροφο. Εάν ξαφνικά ο σύντροφός σας προστατεύει τις συσκευές του, σα να εξαρτάται η ζωή του από αυτό ή τις ελέγχει σε υπερβολικό βαθμό και αλλάζει τους κωδικούς, τότε μπορεί να κρύβει κάτι.

Βελτιωμένη εμφάνιση.

Εάν ξαφνικά έχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σας αλλάζει την εμφάνισή του προς το καλύτερο, κάτι μπορεί να συμβαίνει. Νέα μαλλιά, νέα κολόνια, νέα ρούχα, τυχαία συμμετοχή στο γυμναστήριο και σχέδιο υγιεινής διατροφής είναι συνήθως σημάδια ότι θέλει να γίνει πιο ελκυστικός.

Αγνοεί τις κλήσεις σας.

Εάν ο σύντροφός σας αρχίσει να αγνοεί τις κλήσεις και τα μηνύματά σας, τότε μπορεί να συμβαίνει κάτι ύποπτο. Μπορεί να ακούσετε πολλές δικαιολογίες, όπως ότι ήταν σε μια συνάντηση, οδηγούσε, δεν είδε την κλήση, ήταν απενεργοποιημένο…Εάν δεν μπορείτε να τον βρείτε εύκολα, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

68786B15 3FAD 4732 B7E3 3ABEA02EDF7D
Λιγότερο ή περισσότερο σεξ.

Η αύξηση ή μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας με τον σύντροφό σας, μπορεί να είναι ύποπτη. Λιγότερο σεξ συμβαίνει επειδή είναι εστιασμένος σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περισσότερο σεξ συμβαίνει επειδή προσπαθεί κάτι να καλύψει.

Είναι εχθρικός απέναντί σας και στη σχέση σας

Ίσως ένα από τα πιο προφανή σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, είναι όταν αρχίζουν να σας κατηγορεί και γίνεται απότομος. Είναι το υποσυνείδητό του που προσπαθεί να δικαιολογήσει την κακή συμπεριφορά του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram