Πρόσκληση σε εσπερίδα από την ΑΕΚΚ

Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουαρίου, 2024

Πρόσκληση σε εσπερίδα από την ΑΕΚΚ

Με συνέπεια στη δέσμευσή μας να φροντίζουμε για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών αναφορικά με την υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση ΑΕΚΚ, δίνουμε το παρών στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) διοργανώνοντας Εσπερίδα την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 με θέμα «Υπεύθυνη διαχείριση ΑΕΚΚ με σεβασμό στον άνθρωπο & τον πλανήτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος της Εσπερίδας αυτής αποτελεί η ορθή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, των κατασκευαστικών και τεχνικών εταιρειών, καθώς και των μηχανικών για τις προβλεπόμενες διαδικασίες εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ βάσει της νομοθεσίας, την τρέχουσα κατάσταση σε ευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO, συνδυάζοντας το μέγεθος και το κύρος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με την εμπειρία και την εγγύηση της ΠΕΔΜΕΔΕ, αποτελεί το νέο καινοτόμο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, που δίνει νέα ώθηση στην ορθολογική διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση των μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

PEDEMEDE ECO WEBSITE ARTICLES

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram