Προχωρούν οι ετοιμασίες για το καρναβάλι!

Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουαρίου, 2024
Προχωρούν οι ετοιμασίες για το καρναβάλι!
Συνάντηση για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του φετινού «Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας», πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη και με τους τοπικούς Φορείς.
Στην συνάντηση αυτή, η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται για το φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι, το οποίο θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό και θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονα μέσα. Επιπλέον, σημείωσε ότι θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα της Αποκριάς, ζητώντας τη συνεργασία και βοήθεια όλων των Φορέων.
Οι εκπρόσωποι των Φορέων κατέθεσαν τις δικές τους σκέψεις  και επισήμαναν ότι θα συμβάλουν, ώστε να διοργανωθεί και φέτος με επιτυχία το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας «Ξένιος Ζευς».
428168951 817908063699008 318231727420462037 n
πηγή Δήμος Χαλκιδέων

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram