Πόσες μέρες μετά το ραντεβού θέλουν τα αγόρια να τους στείλεις μήνυμα;

Δημοσιεύθηκε 2 Μαρτίου, 2021

Μιας και βρισκόμαστε στο 2021, σίγουρα όχι όπως ακριβώς θα θέλαμε, αλλά έχουμε μάθει να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, οφείλω να παραδεχτώ ότι πλέον η ερωτική πρωτοβουλία δεν είναι αποκλειστικό πλεονέκτημα των αντρών. Για παράδειγμα, έχεις βγει ραντεβού με αγόρι που σου αρέσει και δεν βλέπεις την ώρα να τον ξαναδείς. Δεν είναι πολύ άχαρο να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο να σου στείλει εκείνος, ενώ μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό; Να επικοινωνήσεις εσύ!

Για να μην παρεξηγηθώ, το να επικοινωνήσει εκείνος αμέσως μετά, είναι το ιδανικό. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να είναι μπερδεμένος, να είναι ντροπαλός ή και να περιμένεις επίτηδες ώστε να δει τι θα κάνεις εσύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εδώ φίλη μου αναλαμβάνεις δράση καθότι και γυναίκα πρωτοβουλία. Βέβαια μιας και κάνεις το μεγάλο βήμα θα πρέπει να το κάνεις και σωστά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επικοινωνήσεις έπειτα από συγκεκριμένες μέρες, κάτι το οποίο ευτυχώς δεν χρειάζεται να μαντέψεις.

Ενώ υπήρχε αρκετά μεγάλη μερίδα αντρών που παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν έδινε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, και όλα εξαρτώνταν από το πόσο του άρεσε το κάθε κορίτσι, ένα μεγάλο ποσοστό δήλωσε ότι όντως επιθυμούσε η επικοινωνία να γίνει έπειτα από συγκεκριμένο αριθμό ημερών.

Οι περισσότεροι λοιπόν δήλωσαν ότι οι δύο ημέρες θα ήταν ιδανικές, μιας και νωρίτερα πιθανότατα η κοπέλα να έδειχνε πιο πιεστική, από όσο στην πραγματικότητα είναι.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αν ο άλλος σου αρέσει πραγματικά, δεν δίνεις και πολλή σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά περί ορέξεως...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram