Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να γυμναζόμαστε;

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2021

Γνωρίζεις ότι πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, όσον αφορά την άσκηση και τη σωματική ευεξία. Αλλά πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να προπονείσαι;

Στην ιδανική περίπτωση, εάν θέλετε να ενισχύσετε τη γενική υγεία και την φυσική σας κατάσταση, θέλετε να στοχεύσετε να ασκείστε περίπου πέντε ημέρες την εβδομάδα, σύμφωνα με τους ειδικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα πρέπει να είναι κάθε προπόνησή σας ιδιαίτερα έντονη και να διαρκεί τουλάχιστον τριάντα λεπτά.

Η συχνότητα της άσκησής σας εξαρτάται από την εμπειρία σας με το γυμναστήριο και τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας. Εάν είστε νέοι στην συνήθεια του fitness ξεκινήστε με έναν μικρότερο στόχο.

Αν το πρόγραμμά σας δεν επιτρέπει τις πέντε προπονήσεις την εβδομάδα, στοχεύστε σε τρεις ημέρες και δείτε αν μπορείτε να ακολουθήσετε μια προπόνηση διάρκειας 45 λεπτών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram