Πως θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει, μέσα από τη γλώσσα του σώματος

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2023

Δύσκολοι οι καιροί, δύσκολη και η καθημερινότητα και ευτυχώς που έχουμε τις μικρές χαρές της ζωής για να ξεχνιόμαστε. Μία από αυτές δεν είναι σίγουρα η εμμονή με έναν άντρα που τελικά δεν καταλήγει πουθενά. Είναι μία κατάσταση ψυχοφθόρα η οποία ως μοναδικό σκοπό έχει να επιβαρύνει την ήδη περίεργη ψυχολογία σου. Εσύ ωστόσο επιμένεις παρόλο που το περιβάλλον σου, σε συμβουλεύει να πας παρακάτω και να σταματήσεις να ασχολείσαι. Αν λοιπόν οι συμβουλές των φίλων σου και η μη εξέλιξη των πραγμάτων δεν είναι αρκετή για να σε πείσει, σου έχω την αλάνθαστη γλώσσα του σώματος που έχει πάντα δίκιο. Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι δε σε θέλει... χωρίς καν να σου το πει!

Κρατάει αποστάσεις
Στις μέρες μας σίγουρα είναι υπόδειγμα μιας και αυτό είναι το μότο της εποχής. Το θέμα είναι ότι κρατάει απόσταση από σένα και μόνο. Ενώ γενικά είναι ένας τύπος ανοιχτός και κοινωνικός, με σένα φροντίζει να είναι το υπόδειγμα που θα ζήλευε μέχρι και ο Χαρδαλιάς. Συγνώμη αλλά εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε θέλει, σε πλησιάζει και μάλιστα ασφυκτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ψεύτικο χαμόγελο
Έχεις νιώσει ποτέ να είσαι τόσο χαρούμενη που να γελάνε και τα μουστάκια σου; Ε λοιπόν αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, τουλάχιστον όχι όσο είναι μαζί σου. Το χαμόγελό του είναι βεβιασμένο, αμήχανο και μαρτυρά βαρεμάρα και πόνο ψυχούλας. Να σου πω κάτι; Φύγε να μην του γίνεσαι και βάρος. Είσαι κυρία εσύ!

Δε βλέπει την ώρα…
… για να φύγει! Μακριά σου. Όταν είσαι με αυτόν που θέλεις, τα λεπτά και οι ώρες δεν έχουν σημασία. Ε λοιπόν, γι’ αυτόν έχουν. Κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του και δείχνει νευρικός. Θέλει να φύγει και καταπιέζεται. Στο καλό!

7a528d47e56792b4624639b0923dcc7b

Είναι κλειστός…
Και δεν εννοώ σαν άνθρωπος. Ας είναι βασικά δεν μας νοιάζει. Όταν κάθεται απέναντί σου, είναι μαζεμένος και… φοβισμένος. Εκείνος που σε θέλει, κάθεται χαλαρός, και άνετος, χωρίς να τον νοιάζει και ιδιαίτερα να εκτεθεί, γιατί μάλλον αυτό θέλει! Σε περίπτωση λοιπόν που δεις κανένα σταυροπόδι, τρέξε να κρυφτείς.

Και όχι μόνο αυτό…
Άντε και δεν έχει χώρο να απλωθεί. Όσο όμως στενάχωρα κι αν είναι, πάντα θα βρει τρόπο να στρέψει στέρνο και πατούσες προς το μέρος σου. Γιατί σε θέλει. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, κάτι πάει πολύ στραβά. Σε περίπτωση που σου γυρίσει και πλάτη, κλάφτα Χαράλαμπε!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram