Να πως θα έχεις χτένισμα κομμωτηρίου όλη την εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2024

Δείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε ένα χτένισμα κομμωτηρίου όλη την εβδομάδα, με μικρά τρικ που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ημέρα πρώτη: Μην πειράξετε ούτε τρίχα
Το πρώτο πράγμα είναι να απολαύσετε τη φόρμα, τη λάμψη, την κίνηση και τον όγκο που αποκτούν τα μαλλιά μετά το κομμωτήριο, στοιχεία που θέλετε να παραμείνουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Για αυτό, μην τα πειράξετε καθόλου, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα styling ή να τα διορθώσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημέρα δεύτερη: Ανανεώστε τα μετά τον ύπνο
Έχετε ξυπνήσει το επόμενο πρωί και βλέπετε ότι τα μαλλιά σας δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Σκέφτεστε να λουστείτε, αλλά υπάρχει σίγουρα καλύτερη επιλογή.
Ψεκάστε λίγη ποσότητα dry shampoo στις ρίζες και κάντε μια χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, δημιουργήστε ελαφρές μπούκλες είτε με τη βούρτσα είτε με το ειδικό εργαλείο.

Ημέρα τρίτη: Πλέξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω
Οι πλεξούδες μπορεί να θεωρούνται κάπως καλοκαιρινές, παρόλα αυτά είναι ένα από τα πιο γρήγορα χτενίσματα για τις «δύσκολες» ημέρες όλο το χρόνο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τέλειες. Αφήστε το messy στιλ να κλέψει την παράσταση, είναι άλλωστε σέξι.

Ημέρα τέταρτη: Αλλάξτε και πάλι χτένισμα κάνοντας ένα half- bun
Οσο κοιμόσαστε, τόσο πιο όμορφες γίνεστε! Αν κρατήσετε την πλεξούδα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, την επόμενη μέρα τα μαλλιά σας θα έχουν κυματιστή φόρμα. Τι προτείνουμε τώρα; Αφήστε τα ελεύθερα και πιάστε μόνο τα μισά, σε ένα half- bun.

Ημέρα πέμπτη: Η σλικ αλογοουρά
Αν πιστεύατε, πως οι παραλλαγές στα μαλλιά σας τέλειωσαν, κάνετε λάθος. Αυτή τη φορά, θα συνδυάσετε τις κυματιστές άκρες με τη σλικ αλογοουρά, που έχουμε δει σε πολλές red carpet εμφανίσεις. Όγκος στο πίσω μέρος του κεφαλιού και λεία μαλλιά μπροστά, που αναδεικνύουν το μακιγιάζ. Το look αυτό είναι σπόρτι και σικ.

Ημέρα έκτη: Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα top knot με όγκο
Όχι μόνο είναι το καλύτερο και πιο γρήγορο χτένισμα για τις ώρες του γυμναστηρίου, αλλά αποδεικνύεται σωτήριο για εκείνες τις μέρες που δεν έχετε προλάβει να λούσετε τα μαλλιά σας και θέλετε να μοιάζουν περιποιημένα, δίνοντας σας ένα χαλαρό ύφος.

Ημέρα έβδομη: Λούστε τα και καθαρίστε τα σε βάθος

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram