Πως το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου 2020 θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Δημοσιεύθηκε 15 Νοεμβρίου, 2020

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε  την επόμενη ημέρα μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη και κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου, για αυτό και η ενέργεια αυτής της είναι ισχυρή.

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της σκοτεινής πλευράς μας – οπότε αν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας για όλες τις επιθυμίες- ταμπού, και τα πιο ευάλωτα συναισθήματά μας και τους φόβους κάτω από την επιφάνεια, τότε θα είμαστε σε θέση να απαλλαγούμε από αυτούς για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες πώς το νέο φεγγάρι του Νοεμβρίου 2020 θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Kριός

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι κάτι παραπάνω από μια σκοτεινή νύχτα στον ουρανό αυτόν τον μήνα και για τους Κριούς μοιάζει σαν μια σκοτεινή νύχτα στην ψυχή τους. Το να εστιάσεις προς τα μέσα και να αναγνωρίσεις τις ευαίσθητες λεπτομέρειες των σχέσεων και των επιθυμιών σου δεν είναι εύκολο, αλλά το να τις αγκαλιάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθείς. Η σκοτεινή πλευρά σου χρειάζεται επίσης φροντίδα.

Ταύρος

Έχεις την ευκαιρία να εγκαινιάσεις μια νέα και πιο οικεία αρχή στις κοντινότερες προσωπικές σχέσεις σου και να τις κάνεις πιο αυθεντικές από ποτέ. Απορρίπτεις την επιφανειακή επικοινωνία και την αντικαθιστάς με πιο βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις βασισμένες στα πραγματικά σου συναισθήματα. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι και ευάλωτος αντί να βάζεις συνεχώς άμυνες.

Δίδυμοι

Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά για τους Διδύμους και αυτή η νέα σελήνη είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσουν να ενσωματωνουν μερικές στιγμές πνευματικότητας στην καθημερινή τους ρουτίνα. Το να είμαστε ειλικρινείς σε σχέση με τις ανάγκες μας μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά το να είμαστε αληθινοί στην ψυχή μας είναι απαραίτητο. Προσπάθησε να βάλεις στο πρόγραμμά σου γιόγκα ή και διαλογισμό.

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια πλούσια νέα αρχή για σένα στο κομμάτι του έρωτα ή της δημιουργικότητας, μπορείς να υποδεχτείς λοιπόν αυτή τη νέα ροή ενέργειας. Είτε πρόκειται για ένα νέο “crush” ή ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα που σε εμπνέει στον ελεύθερο χρόνο σου, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αγκαλιάσεις ό, τι φέρνει γνήσια χαρά και ενθουσιασμό στην καρδιά σου.

Λέων

Πόσα μυστικά από το παρελθόν κρύβεις μέσα σου; Η καταστολή του πόνου των παλιών τραυμάτων είναι ένας μηχανισμός αντιμετώπισης που όλοι χρησιμοποιούμε, αλλά αυτή η νέα σελήνη σε εμπνέει να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να απελευθερωθείς από βάρη που κουβαλάς. Είτε πρόκειται για ένα ανεπίλυτο παιδικό τραύμα είτε για μια ερωτική απογοήτευση που σου στοίχισε, εμπιστέψου ότι έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτές τις πληγές.

Παρθένος

Θα αισθανθείς ότι όλες οι ενέργειες, οι συνομιλίες και οι αλληλεπιδράσεις σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της νέας σελήνης θα έχουν την ένταση της ωμής, συναισθηματικής ειλικρίνειας. Παρόλο που συνήθως προτιμάς τη λογική σκέψη, η Νέα αυτή Σελήνη θα σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις όποιο βαθύ συναίσθημα έρχεται τώρα στην επιφάνεια τώρα. Η στάση σου μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να γίνουν πιο αυθεντικοί με τον εαυτό τους.

Ζυγός

Τώρα ήρθε η ώρα να καλύψεις τυχόν χρέη και να δεις καθαρά την οικονομική σου κατάσταση. Χρησιμοποίησε το νέο φεγγάρι ως ευκαιρία για να να αξιολογήσεις εκ νέου τη σχέση σου με τα χρήματα. Άφησε στην άκρη κάθε ντροπή και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή.

Σκορπιός

Τώρα επανεφευρίσκεις τον εαυτό σου Σκορπιέ. Αυτό το νέο φεγγάρι σου επιτρέπει να κοιτάς στον καθρέφτη και να βλέπεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι και αυτή η σαφήνεια θα οξύνει επίσης το όραμά σου για το ποιος θέλεις να γίνεις. Αυτή η Σελήνη μπορεί να είναι σκοτεινή, αλλά το αστέρι σου λάμπει.

Τοξότης

Αυτός είναι ένας ενδοσκοπικός μήνας για σένα Τοξότη, και αυτό το Σαββατοκύριακο της Νέας Σελήνης σε βοηθά να αναθεωρήσεις. Δώσε προτεραιότητα στην ξεκούραση και τη χαλάρωση, και δοκίμασε να βρεις ενδείξεις στα όνειρά σου. Οι καλύτερες ιδέες σου θα έρθουν όταν έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σου.

Αιγόκερως

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τρωτή πλευρά σου για να βοηθήσεις τους άλλους και πώς μπορούν άλλοι να σε βοηθήσουν να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου; Δεν είναι ώρα να αποφύγεις τη δύναμη της συλλογικότητας. Αντ ‘αυτού, ακούμπησε ανοιχτά στα άτομα γύρω σου, ακόμα κι αν είσαι συνήθως do-it-yourself τύπος. Προσέγγισε αυτούς που εμπιστεύεσαι για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος

Τα πιο ιδιωτικά σου συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι η πηγή της μεγαλύτερης δύναμης σου, ακόμα και όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Είσαι βαθιά εστιασμένος στο να ανέβεις στην επαγγελματική κλίμακα και αυτό το νέο φεγγάρι σου προσφέρει την ευκαιρία να καλέσεις τον εσωτερικό πυρήνα των συναισθημάτων σου για έμπνευση. Συνδύασε το μυαλό με την καρδιά σου για να αρχίσεις να χαράζεις ένα μονοπάτι μοναδικά δικό σου.

Ιχθείς

Το φεγγάρι που βρίσκεται σε ένα φιλικό σε εσένα ζώδιο του νερού, θα σε εμπνεύσει να νιώσεις τα συναισθήματά σου σε βαθύ επίπεδο αλλά θα σε εμπνεύσει επίσης να αναζητήσεις τρόπους να συσχετιστείς με τον κόσμο. Συχνά θεωρούμε ότι τα συναισθήματα είναι προσωπικά, αλλά μπορούν στην πραγματικότητα να είναι ένας τρόπος για να συνδεθείς ακόμη και με τα πιο ξένα και μακρινά μέρη, ανθρώπους και έννοιες. Μην περιορίσεις τον εαυτό σας σε έναν τρόπο σκέψης. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εκδηλωθεί ένα νέο όραμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram