Πως να είμαι ελκυστική; Οι 5 κινήσεις που συστήνουν οι experts

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2020

Πώς να είμαι ελκυστική; Μια ερώτηση που μπορεί σίγουρα να παρεξηγηθεί γιατί εσύ μπορεί να νιώθεις ελκυστική χωρίς να χρειάζεσαι κανέναν από τους παρακάτω λόγους.

Ωστόσο, αν διανύεις μία περίοδο που θέλεις ένα boost αυτοπεποίθησης ή να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό για να αισθανθείς εσύ – πρώτα απ’όλους – καλύτερα με εσένα, τότε οι παρακάτω συμβουλές των experts θα σε βοηθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Ψεκάσου με το αγαπημένο σου άρωμα
«Η τέχνη του να φοράς το άρωμά σου μπορεί να γίνει από μόνη της σέξι», λέει η Sylvaine Delacourte, διευθύντρια ανάπτυξης αρωμάτων της Guerlain. «Όταν βάζεις μερικές σταγόνες στο λαιμό σου ή ψεκάζεις λίγο στα μαλλιά σου το βράδυ είναι μία υπενθύμιση της θηλυκότητάς σου που σου επιτρέπει να μαγεύεις.

2. Στάσου ίσια
Πότε ήταν η τελευταία φορά που καμπούριασες και αισθάνθηκες γεμάτη αυτοπεποίθηση; Μάλλον ποτέ. «Κοίταξε τον τρόπο που στηρίζουν το σώμα τους οι χορεύτριες και οι αθλήτριες: τα ισχία τους είναι ευθυγραμμισμένα, οι ώμοι τους ίσιοι, δεν καμπουριάζουν.
Αποδίδουν ζωντάνια και ενέργεια», εξηγεί ο Martin Lloyd-Elliott, ψυχοθεραπευτής απόφοιτος του London Institute for the Study of Human Sexuality. Η yoga και το pilates μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της στάσης και την ευθυγράμμισή σου.

Resizer 15891388060090

3. Η γλώσσα του σώματος
Δεν μιλάμε για το νευρικό κούνημα του ποδιού ούτε να μασουλάς τις άκρες των μαλλιών σου.
Ορισμένες κινήσεις, συνήθως αυτές που συμπεριλαμβάνουν άγγιγμα, εκφράζουν μια αισθαντικότητα που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις προκλητική. Άγγιξε ελαφρά το χείλος του ποτηριού σου, παίξε με το κολιέ σου, ή ακούμπησε τα δάχτυλά σου στο λαιμό σου, προτείνει ο body-language coach Jack Brown.

4. Ανακάτεψε τα μαλλιά σου
«Χτενίσου κανονικά και μετά “χάλασε” τα λιγάκι», λέει ο hairstylist Harry Josh. «Βγες στον αέρα, κοιμήσου. Την επόμενη μέρα θα δείχνουν τέλεια ατημέλητα. Μετά ανασήκωσε τις ρίζες με τα δάχτυλά σου για να μην «καθίσουν» – αυτό μοιάζει με αυτό που θα τους συνέβαινε φυσικά αν κυλιόσουν στο κρεβάτι.

5. Περπάτησε
Μελέτη από το Πανεπιστήμιο McMaster στον Καναδά βρήκε πως όσο περισσότερα βήματα κάνεις μέσα στη μέρα, τόσο καλύτερα νιώθεις με το σώμα σου. Και επίτρεψέ μας μια μικρή προέκταση εδώ: Όσο καλύτερα νιώθεις με το σώμα σου, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση (και σέξι) είσαι γενικότερα.
Κάθε βήμα μετράει, ερευνητές όμως βρήκαν πως η ιδανική συχνότητα είναι τουλάχιστον τρεις ημίωροι περίπατοι την εβδομάδα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram