Ποιοι είναι αυτοί που νοσταλγούν τις πρώην τους

Δημοσιεύθηκε 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Συμβαίνει και δεν είναι κακό. Κάποιοι δυσκολεύονται να προχωρήσουν και οι σκέψεις τους γυρνούν συνεχώς στην πρώην.

Το να βγεις ραντεβού μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό σου δεν σε κάνει περισσότερο δυνατό χαρακτήρα από κάποιον που θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να σκεφτεί έστω την ιδέα του να βγει με ένα νέο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος, Είναι από τα ζώδια που είναι πολύ πεισματάρικα αλλά κατά βάθος είναι και πολύ ρομαντικά. Τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον αυτό τους αλλά αγαπούν και τη ρουτίνα που φτιάχνουν με τον σύντροφό τους. Όταν μάλιστα τη φτιάξουν δύσκολα θα φανταστούν τον εαυτό τους μόνο του σε αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι Ταύροι να μην νοσταλγούν τον πρώην αλλά την σταθερότητα και την ασφάλεια που η σχέση τους πρόσφερε. Τους αρέσεινα νιώθουν άνετα και η οικειότητα που είχαν στη σχέση τους λείπει περισσότερο κι από τον ίδιο τον πρώην.

Καρκίνος, Αν η Rose από τον Τοτανικό ήταν Καρκίνος, θα κρατούσε ακόμα το χέρι του Jack γιατί οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν ξέρουν πως είναι να τα παρατάς. Γιατί να πας παρακάτω όταν μπορείς να μελαγχολήσεις ξαναδιαβάζοντας παλιά μηνύματα; Περνούν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενοι το παρελθόν απ’ ότι ζουν το παρόν ή ονειρεόνται το μέλλον. Συνήθως βλέπουν αυτά που έγιναν με ένα ροζ χρώμα. Ακόμα κι αν υπήρχε σοβαρός λόγος για τον χωρισμό, οι Καρκίνοι μένουν “κολλημένοι” με τη σχέση και τον πρώην για καιρό.

Παρθένος, Αν και είναι πολύ λογικοί παρόλα αυρά βρίσκονται και οι Παρθένοι σε αυτή τη λίστα. Κι αυτό γιατί, όπως οι Ταύροι, αγαπούν τη συνήθεια και το προβλέψιμο στη ζωή τους. Επιθυμούν μια σχέση που θα έχει διάρκεια και για αυτό το ντροπαλό ζώδιο δεν είναι απλό πράγμα να κάνει μια νεά αρχή. Δεν νιώθουν άνετα με τον καθένα οπότε όταν κάνουν μια σχέση είναι και ουσιαστική. Επίσης, επενδύουν πολλά σε μία σχέση και όταν αυτή τελειώσει δεν είναι ότι θέλουν τον πρώην τους πίσω αλλά την “επένδυσή” τους.

Ζυγός, Στο δρόμο που χάραξαν οι Ταύροι, είναι απίστευτα ρομαντικοί αφού έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη. Γνωστοί για την αναποφασιστικότητά τους και την ευκολία στο να νιώσουν ικανοποιημένοι, οι Ζυγοί δύσκολα θα ξεκινήσουν έναν χωρισμό και ακόμα πιο δύσκολα θα τον αφήσουν πίσω τους. δεν έχει σημασία πόσο μπορεί να πληγώθηκαν, δείχνουν μεγάλη κατανόηση και συχγωρούν και ξεχνούν έυκολα. Αυτό που δεν ξεχνούν όμως είναι πόσο πολύ αγάπησαν -και ακόμα αγαπούν-τον πρώην. Είναι ιδεαλιστές και πάντα θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον πρώην μέχρι κάτι άλλο να την τραβήξει

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram