Ποιες γυναίκες αποφεύγουν οι άντρες σύμφωνα με το ζώδιό τους;

Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου, 2021

Πόσες φορές δεν έχει ξεκινήσει μια ερωτική γνωριμία με τις καλύτερες εντυπώσεις για να λήξει άδοξα κι εντελώς ξαφνικά λίγες μέρες αργότερα; Και πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί τι πήγε στραβά και για ποιο λόγο δεν προχώρησε μία σχέση;

Συχνά,  λοιπόν η αιτία γι’ αυτό είναι πολύ πιο απλή από ότι φανταζόμαστε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μάθουμε ποιο τύπο γυναίκας αποφεύγει ο κάθε άντρας σύμφωνα με το ζώδιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ : Ο άνδρας κριός αποφεύγει τις γυναίκες που προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής του και τις συνήθειές του. Αν λοιπόν, προσπαθήσεις να περιορίσεις ένα κριό τότε καλό θα είναι να μην περιμένεις η σχέση σας να διαρκέσει πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο άντρας ταύρος αποζητά τη σταθερότητα στη ζωή του και δεν μπορεί με τίποτα να συνυπάρξει με μία γυναίκα που αλλάζει απόψεις εύκολα κι είναι παρορμητική στις αποφάσεις της.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Στον άντρα δίδυμο αρέσουν οι ανεξάρτητες και ανοιχτόμυαλες γυναίκες χωρίς ταμπού. Δεν θα ταιριάξει λοιπόν, ποτέ με μια γυναίκα κολλημένη σε στερεότυπα όπως είναι τα παιδιά κι η οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Σε αντίθεση με τον δίδυμο ο άντρας καρκίνος απωθείται από τις γυναίκες που έχουν σαν προτεραιότητά τους την καριέρα και την επαγγελματική τους άνοδο. Ως πιο παραδοσιακός τύπος προτιμά τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του πιο «γατούλα».

ΛΕΩΝ : Ο άντρας λέων ως βασιλιάς του ζωδιακού είναι λογικό να έλκεται από γυναίκες που δεν μιλούν συνέχεια για τους πρώην τους και δεν είναι κολλημένες στην προηγούμενη σχέση τους. Επίσης θέλει η γυναίκα που είναι δίπλα του να είναι σέξι και καθόλου ανταγωνιστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο άντρας παρθένος δεν αντέχει με τίποτα να είναι με μία γυναίκα επιφανειακή που ενδιαφέρεται μόνο να περνά καλά και δεν έχει γνώσεις. Όσο όμορφη και να είναι εμφανισιακά αν δεν έχει κάτι κοινό να συζητήσει μαζί της πολύ σύντομα θα βαρεθεί και θα αναζητήσει κάτι άλλο.

ΖΥΓΟΣ : Ο άντρας ζυγός αν και είναι αρκετά καλόβολος δεν θα συμβιβαστεί με μία ατημέλητη γυναίκα ή μία γυναίκα πολύ εσωστρεφή. Προτιμά να έχει δίπλα του κάποια με ιδιαίτερη προσωπικότητα και αισιοδοξία για τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο άντρας σκορπιός χαρακτηρίζεται γενικά ως μυστήριο αρσενικό με εκλεπτυσμένα γούστα. Απωθείται από τις γυναίκες που παίζουν παιχνίδια τακτικής για να τον κερδίσουν, καθώς κι από γυναίκες περίεργες που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο άντρας τοξότης δεν αντέχει να έχει δίπλα του μία γυναίκα ζηλιάρα, κτητική κι απαιτητική. Δεν ανέχεται την καταπίεση και δεν θα μείνει ποτέ με κάποια που τον περιορίζει και του κάνει συνεχώς σκηνές ζηλοτυπίας.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ : Όπως είναι γνωστό ο άντρας αιγόκαιρως ερωτεύεται δύσκολα και σίγουρα δεν κάνει σχέση με δραματική, άστατη κι απρογραμμάτιστη. Αν κάποια φλερτάρει και με άλλους και σπαταλάει τα χρήματά της χωρίς δεύτερη σκέψη, τότε θα την αποφύγει με κάθε κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο άντρας υδροχόος δεν ανέχεται την γκρίνια και τρομάζει με τις γυναίκες που μιλούν συνέχεια για το γάμο. Επίσης προτιμά να κάνει σχέση με αυθόρμητα θηλυκά που δεν ντρέπονται και δεν φοβούνται να ρισκάρουν.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο άντρας ιχθείς προτιμά να έχει δίπλα του μια γυναίκα με θηλυκότητα και χάρη. Επιπλέον δεν αντέχει τις επιφανειακές γυναίκες κι όσες είναι συνέχεια στην τσίτα. Όταν μία γυναίκα δείχνει ότι τα ξέρει όλα και του θέτει διλήμματα δεν θα το σκεφτεί πολύ πριν αποφασίσει να φύγει.

 

 

 

 

Πηγή healingeffect.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram