Ποια είναι τα ζώδια που θα ζήσουν τον καλύτερο Ιανουάριο της ζωής τους;

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2021

Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι γεγονός κι εμείς αναζητούμε διαρκώς τον έρωτα μέσα στις σχέσεις και την καθημερινότητα μας. λίγοι είναι όμως εκείνοι που τον βρίσκουν και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Κάποια ζώδια όμως σίγουρα θα ερωτευτούν μέσα στον Ιανουάριο κι αυτό θα γίνει με τις ευλογίας της πανδημίας μιας και θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό μέσα σε φιλικό περιβάλλον ή σε κάποιο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος: Ο Άρης πέρασε στο ζώδιό σου και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Αν και αυτό σημαίνει ότι το σεξ δεν θα λείψει ολόκληρο τον μήνα, το βασικό είναι ότι η Αφροδίτη που σε κυβερνά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Άρη και δημιουργούν μαζί την απόλυτη ισορροπία. Δύναμη, αισθησιασμός και τεράστια αλλαγή στον ερωτικό τομέα.

Καρκίνος: Ο έρωτας δεν είναι κάτι καινούριο για εσένα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάς την ώρα σου. Ο Ιανουάριος όμως φέρνει κοντά τον Ήλιο και την Αφροδίτη και προκαλεί αναταραχές στον 7ο οίκο των σχέσεων και των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σου. Ο 8ος οίκος της οικειότητας σε εμπνέει να προχωρήσεις και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο με μία σημαντική γνωριμία.

Λέων: Η παρουσία της Αφροδίτης σε επηρεάζει και έρχεται να γλυκάνει τη ζωή σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάθεις έρωτα με ένα πρόσωπο από τη δουλειά αλλά το σημαντικό είναι άλλο. Προς το τέλος του μήνα, ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις σχέσεις και στους συμβιβασμούς που ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνεις. Όπως είπαμε, έρωτας και δουλειά συνδυάζονται, οπότε να έχεις τον νου σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram