Σε ποια χώρα θα έπρεπε να ζεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου, 2020

Αν μπορούσες να επιλέξεις μια χώρα για να ζεις σύμφωνα με το ζώδιό σου, τότε μάλλον θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν σου την ακόλουθη λίστα:

Kριός
Ο νοικοκύρης Κριός θα ζούσε μια υπέροχη ζωή στην Ελβετία. Υψηλό βιωτικό επίπεδο, καθαροί δρόμοι, σοκολάτες και τα λεφτά του εξασφαλισμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Ο προκομμένος Ταύρος θα τα περνούσε αρκετά ωραία στην Ισπανία που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση με μεσογειακή ισορροπία.

Δίδυμος
Ο “διπλοπρόσωπος” Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που επιβιώνει παντού, αλλά θα περνούσε ιδιαίτερα καλά στις ΗΠΑ γιατί θέλει να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο.

Καρκίνος
Η ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου δε θα μπορούσε παρά να ζει στη Γαλλία που φημίζεται για τον ερωτισμό της.

Λέων
Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Λέων ιδανικά θα ζούσε σε χώρα όπου υπάρχει βασιλεία και κατά προτίμηση στην Αγγλία που το στέμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

neonbrand lodDYy kDbc unsplash

Παρθένος
Ο λογικός και προσγειωμένος Παρθένος θα ταίριαζε γάντι στους καθημερινούς κοινωνικούς και εργασιακούς μηχανισμούς της Γερμανίας.

Ζυγός
O μετρημένος Ζυγός θα μπορούσε να περνάει πολύ ωραία στην Ιταλία και κατά προτίμηση στη βόρεια που είναι για τα fashion icons, η νότια είναι περισσότερο για τους μαφιόζους.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός ιδανικά θα άνθιζε στην Ελλάδα, κάνοντας πολύ σεξ, μια δουλειά που δε θα τον σκότιζε ιδιαίτερα και έχει αρκετά long weekends.

Toξότης
Ο “όπου γης και πατρίς” Τοξότης δεν τραβάει ιδιαίτερα ζόρια με τα σύνορα αλλά θα ταίριαζε άψογα στην κουλτούρα της Ολλανδίας γιατί του αρέσει να καλλιεργεί τουλίπες.

Αιγόκερως
Ο ψυχαναγκαστικός Αιγόκερως θα έβρισκε την υγεία του σε μια Σκανδιναβική χώρα όπως η Σουηδία που τα έχει όλα uber οργανωμένα και κανείς δεν καθυστερεί ποτέ.

Υδροχόος
Ο γλεντζές Υδροχόος θα τα περνούσε ζάχαρη στην Πορτογαλία που είναι κάτι σαν την Ελλάδα μόνο που έχει πλέον περισσότερα λεφτά και καλύτερες συγκοινωνίες.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δε θα μπορούσε να ζει μακριά από το νερό, επομένως η χώρα των 100 λιμνών ή αλλιώς η Φινλανδία, θα τον βόλευε ιδιαίτερα για να πλατσουρίσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram