Η πιο ρομαντική Άνοιξη θα είναι για αυτά τα 4 ζώδια

Δημοσιεύθηκε 24 Μαρτίου, 2021

Ο ρομαντισμός δεν εξαρτάται από τις εποχές του χρόνου, γιατί κάθε σεζόν φέρνει τη δική της θεμελιώδη μαγεία.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι ιδιαίτερα γοητευτικό την εποχή της άνοιξης. Σε τελική ανάλυση, η άνοιξη αντιπροσωπεύει τη λάμψη της νέας ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από έναν γκρίζο και θλιβερό χειμώνα, έρχεται η άνοιξη κι ο ήλιος λάμπει πιο φωτεινός.

Κριός: αναγνωρίζετε τον εαυτό σας και την αξία σας

Για σας οι ερωτισμός επιταχύνεται, λόγω της άφιξης της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 21 Μαρτίου. Ξεκινάτε την άνοιξη με ιδιαίτερα αυξημένη ρομαντική ενέργεια. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανοιχτοί στην αγάπη απέναντι στον εαυτό σας και νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την αξία σας. Στις 28 Μαρτίου, μια πανσέληνος θα συμβεί στον τομέα των σχέσεων σας, δείχνοντάς σας ποιες σχέσεις είναι εδώ… για να μείνουν.

Ταύρος: προσελκύεστε από ένα σταθερό και προσγειωμένο άτομο

Είστε ρομαντικοί μέχρι τον πυρήνα σας, Ταύροι. Παραδεχτείτε το – κάτω από το στωικό παρουσιαστικό σας… βρίσκεται κάποιος που θέλει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας στις 14 Απριλίου, θα διαπιστώσετε ότι διάφοροι επίδοξοι εραστές θέλουν ακριβώς το ίδιο. Ωστόσο, όταν η πανσέληνος φωτίσει τον τομέα των σχέσεων σας στις 26 Απριλίου, μπορεί να βρεθείτε μ’ ένα εξαιρετικό ταίρι.

Δίδυμοι: δύσκολα απορρίπτονται οι δυνάμεις της πειθούς σας

Το έχετε συνειδητοποιήσει ήδη, Δίδυμοι, πως όταν η Αφροδίτη μπει στις 8 Μαΐου, στο ζώδιό σας, θα έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Σε τελική ανάλυση, αυτή η διέλευση θα ενισχύσει την ήδη διαβολικά καλή σας εμφάνιση και την πονηρή αίσθηση του χιούμορ σας….για να μην αναφέρουμε τον τρόπο που φλερτάρετε χωρίς καν να προσπαθήσετε. Ωστόσο, αυτή η άνοιξη δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια για σας. Στις 26 Μαΐου, μια σεληνιακή έκλειψη στο έβδομο οίκο – των συνεργασιών σας – τονίζει μια σοβαρή εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος: παίρνετε μια γεύση του ρομαντισμού που καταφτάνει

Η άνοιξη μπορεί να μην είναι η εποχή του καρκίνου, αλλά είναι σίγουρα η εποχή που ξεκινά ο ρομαντισμός. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 2 Ιουνίου, φωτίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Δεν θα αισθάνεστε μόνο περισσότερο ερωτευμένοι με τους άλλους, αλλά θα νιώθετε επίσης, απόλυτα ερωτευμένοι με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και βεβαιωθείτε ότι το ρομαντικό τέλος της άνοιξης…. σας προετοιμάζει για ένα καλοκαίρι γεμάτο πεταλούδες στο στομάχι!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram