Πέτρος Κωστόπουλος: “ Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω…”

Δημοσιεύθηκε 22 Ιανουαρίου, 2021

Το βράδυ της Πέμπτης ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “The 2night show” και παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την οικονομική καταστροφή, αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έκανα το “κουνέλι” 10 χρόνια για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας ονομάζεται κατάθλιψη. Ο άλλος είναι ότι επειδή πίστευα πως θα βαρεθούν να λένε. Είδα ότι με αφορμή το Ντουμπάι έγινε ένα μαζικό πυροβολητό. Κατέβηκαν τα γερμανικά τανκς αλλά πάτησαν σε μία νάρκη, είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Ξέρεις πως είναι η κατάθλιψη. Ήμουν συνέχεια σε ένα κρεβάτι και κοιτούσα χαζοπαίχνιδα στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να δουλέψεις και είσαι φοβισμένος άνθρωπος... Στο πρόσωπό του είδαν πολλοί το εξιλαστήριο θύμα που επιθυμούσαν για να ξεκινήσουν μία φαινομενική Σταυροφορία κάθαρσης του συστήματος, η οποία μόνο αυτό δεν ήταν.... Το παραμυθάκι ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους το 2012. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος που αποδείχθηκε υπερσυστημικός. Είμαι ο μοναδικός εκδότης που όταν φαλίρισα είχα απλήρωτους τους εργαζόμενους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανείς που μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια ευρώ. Αν τα είχα αυτά τα χρήματα θα είχαν πληρωθεί τα πάντα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε: «Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω. Γνώρισα μία ψυχίατρο και μου είπε δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία γιατί ξέρεις τι έχεις. Μου είπε αν σκεφτείς να αυτοκτονήσεις, θα καταφέρεις κάτι πολύ βαρύ. Να κάνεις τα παιδιά σου πολύ δυστυχισμένα και να μισήσουν την κοινωνία. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους το κάνω αυτό...».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram