Πανσέληνος στις 28 Μαρτίου 2021 : Ποια ζώδια επηρεάζει;

Δημοσιεύθηκε 27 Μαρτίου, 2021

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του αλλά η Πανσέληνος φέρνει μια νέα αρχή. Είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός της νέας αστρολογικής χρονιάς και είναι εδώ για να μας συνοδεύσει προς την άνοιξη.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 28 και θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε την ισορροπία στη ζωή μας καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Αν είσαι όμως ένα από τα παρακάτω ζώδια, η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει περισσότερο και θα σου φέρει κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες να διαχειριστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου. Θα δώσεις προσοχή σε κάποιες από τις διασυνδέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις την αξία και την ενέργεια που φέρνεις στις σχέσεις μαζί με το φορτίο που αυτές φέρνουν.

Ζυγός

Θα νιώσεις την ενέργεια της Πανσελήνου με ένταση και βάθος και οι σχέσεις σου θα γίνουν καθρέπτης της εξέλιξής σου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας έχουν συγκεντρωθεί στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και δίνουν έμφαση στους πιο κοντινούς σου δεσμούς. Θα κληθείς να δουλέψεις την αυτοπεποίθησή σου και να είσαι αληθινή με τους πιο κοντινούς σου.

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να ανέβεις επίπεδο. Αν δούλευες σε ένα project ή είχες κάποιο συγκεκριμένο στόχο, ίσως είναι τώρα η ώρα να βγάλεις από τη μέση ό,τι σε εμποδίζει. Είναι επίσης βοηθητική περίοδος για συζητήσεις στη δουλειά καθώς νιώθεις αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει όμως να διατηρήσεις την ισοροπία με τα προσωπικά σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram