Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2020

Χθες, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, έπειτα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο νικητής του πρώτου Power of Love έφυγε ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία μόλις 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, η μητέρα του με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Νικολάου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου... Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι"...έλεγες χορεύοντας..... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! "Πέτα ψηλά αετέ" ήταν πάντα η ευχή μου.... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ...Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ....λατρεμένος!! Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου»

F72285A4 5BB7 4893 8F21 6497A0020358

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram