Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2020

Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN, «Καλοκαίρι #not» εξασφάλισε πλάνα από τη συνάντηση του Πάνου Μουζουράκη με τον Αμερικανό τραγουδιστή και την Άνα Κέντρικ που χαρίζουν τις φωνές τους στην ταινία. Ο Έλληνας ερμηνευτής εξήγησε σε ένα εισαγωγικό, κάπως λυρικό κείμενο, πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε φυσικά πριν την περιπέτεια του κορωνοϊού στην Αμερική

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, αναζητώντας την τύχη του στο Χόλιγουντ (συμμετείχε στην τελευταία ταινία Mamma Mia! πλάι στις Σερ και Μέριλ Στριπ) ανέλαβε να δώσει ελληνική φωνή σε ένα από τα Τρολ της ταινίας, τον ίδιο χαρακτήρα που υποδύεται στην αγγλική γλώσσα ο Justin Timberlake.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, όπως εξηγεί ο ίδιος στο βίντεο, αποφασίστηκε να είναι εκείνος που θα πάρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στις καθιερωμένες συναντήσεις με ξένους δημοσιογράφους για την προώθηση της ταινίας.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται να καλησπερίζει τους Αμερικανούς συναδέλφους του, λέγοντας: «Με κοιτάτε σαν να περιμένετε κάτι σπουδαίο από εμένα» και την Κέντρικ να σχολιάζει χιουμοριστικά. «Όχι, όχι, έχουμε πολύ χαμηλές προσδοκίες!». Στη συνέχεια Justin και Πάνος, Πάνος και Justin, αναρωτιούνται ποιο τρολ θα ήταν στην πραγματική ζωή ο Πάνος Μουζουράκης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram