Πανελλήνιος Διαγωνισμός Θαλλής : Διάκριση για μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουαρίου, 2024

Διάκριση για μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου

Ο Λάμπης Κωνσταντίνου, είναι τελειόφοιτος μαθητής της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου, ήταν από τους επιτυχόντες στην πρώτη φάση του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ” 2023-24, αλλά και στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024 θα λάβει μέρος στην 41η Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα “O ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”, που θα διεξαχθεί στο 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λάμπης έχει εκδηλώσει καθ’ όλη τη διάρκεια φοίτησής του στο Σχολείο, το πάθος και την αγάπη του για τα Μαθηματικά, αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος από τον ελεύθερo του χρόνο στη μελέτη της θεμελιώδους επιστήμης.

Ο διευθυντής κ. Κρόκος Ιωάννης, ο σύλλογος εκπαιδευτικών και οι μαθητές/μαθήτριες της σχολικής μονάδας εύχονται στο μαθητή καλή επιτυχία στην Γ’ φάση του διαγωνισμού και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι στόχοι που έχει θέσει.

Κωνσταντίνου

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram