Όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Δημοσιεύθηκε 8 Ιανουαρίου, 2024

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η  Φαίη Σκορδα, η οποία μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, την μητρότητα αλλά και τις προσωπικές της επιλογές.

Η Φαίη Σκορδα αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τόνισε πως βασική της προτεραιότητα ήταν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

«Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», είπε η Φαίη Σκορδά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram