Το οπωροπωλείο του Γεωργαντζή ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει!

Δημοσιεύθηκε 10 Νοεμβρίου, 2020

Ένα από τα πιο γνωστά οπωροπωλεία στη Χαλκίδα είναι αυτό του Γεωργαντζή. Με φρέσκα φρούτα και λαχανικά φροντίζει, πάντα, να μας προμηθεύει με τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Στο κατάστημα του πέρα από την πληθώρα των πολύ προσεγμένων και φρέσκων κλασικών επιλογών του θα βρούμε και πλήθος από είδη που ξεφεύγουν από τα όρια του παραδοσιακού όπως πολλά εξωτικά φρούτα αλλά και πολλά μυρωδικά βότανα και όσπρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Περπατώντας, λοιπόν, στον ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο του μια πανδαισία χρωμάτων τραβάει το βλέμμα μας αμέσως. Οι μυρωδιές των φρούτων και των λαχανικών αρχίζουν να μας περιτριγυρίζουν και τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μανάβικο είναι ό,τι ακριβώς αναζητούσαμε.


Με τα πιστοποιημένα τους προϊόντα και έχοντας πάντα στην κατοχή τους 3 ISO που πιστοποιούν την καταλληλότητα των προϊόντων και του χώρου τους αποπνέουν εμπιστοσύνη σε όλους τους πελάτες τους.


Η πολύ καλή διάθεσή τους για εξυπηρέτηση θα σας ενθουσιάσει και να είστε σίγουροι πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να σας ευχαριστήσουν με τον καλύτερο τρόπο!


Αναλαμβάνουν, επίσης, να προμηθεύουν σε τιμές χονδρικής (εστιατόρια – ταβέρνες και ξενοδοχεία) σε όλη την Εύβοια όπως επίσης και DELIVERY.

Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 06.00-16.00 & Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 06.00-21.00


Το Delivery γίνεται όλες τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και είναι εντελώς δωρεάν.

Διεύθυνση: Κριεζώτου 71, Χαλκίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-83073 & 22210-77725
E-mail : georgantzism@gmail.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram