Όνομα - έκπληξη στο Opentv

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2020

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει αρκετές ανατροπές, και μέχρι στιγμής τα περισσότερα κανάλια προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές τις κινήσεις τους. Τόσο ο ΣΚΑΪ, με την μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου, όσο και το Opentv με τη μεγάλη επιτυχία που έχει κάνει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα με τις εκπομπές του, δείχνουν πως δεν αστειεύονται καθόλου και πως φέτος έχουν σκοπό να τα παίξουν όλα για όλα

Μπορεί φέτος να μην τον είδαμε στην τηλεόραση, ωστόσο η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ κρατάει εδώ και πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, εκείνος τράβηξε το δρόμο του προς το Opentv. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον τηλεοπτικό pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος μας έχει γλυκάνει εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την εκπομπή του, «Γλυκές Αλχυμίες».

Όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Παρλιάρος βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι της Παιανίας,και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση σε μία πολύ γεμάτη χρονιά για το Opentv.

Πέρα από τις Γλυκές Αλχυμίες, το κανάλι πρόκειται να προχωρήσει και το πρότζεκτ που έμεινε στη μέση πέρυσι, το Δικαστήριο μόδας, το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των κάστινγκ για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή.

Επιπλέον, με τη νέα σεζόν θα δούμε και ένα νέο τηλεπαιχνίδι για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα δοκιμαστικά αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram