Το one night stand το ήξερες. Το half night stand το ήξερες;

Δημοσιεύθηκε 14 Μαΐου, 2021

Όλοι γνωρίζουμε το one night stand, δηλαδή το σεξ της μιας βραδιάς. Τα τελευταία χρόνια, όμως, συναντάμε τον όρο "half night stand".

Η διαφορά είναι πως οι γυναίκες μετά την ερωτική πράξη φεύγουν και αυτό δείχνει πως διεκδικούν απλά το σεξ και δεν κοιμούνται με τον παρτενέρ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δήλωσε ο Tammy Nelson, ψυχολόγος και συγγραφέας του "The new monogamy" : "Επιλέγουν να φύγουν μετά το σeξ και να πάνε στο σπίτι τους. Και αν θέλουν να παραμείνουν είναι πάλι καθαρά δικιά τους επιλογή και όχι κάτι που επιβάλει ένα κοινωνικό στερεότυπο. Ζούμε πραγματικά μια νέα εποχή σεξουαλικής ελευθερίας για τις γυναίκες."

onenightstand 1503059042

Ωστόσο, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις, όπως αυτή της  Annabelle Knight, Βρετανή σεξολόγο και σύμβουλο σχέσεων, η οποία δηλώνεις πως: "Τα half-night stands μπορεί να αποβούν καταστροφικά, καθώς πυροδοτούν την άποψη ότι είναι μαγκιά για τους άνδρες να αποζητούν μόνο το σeξ και τίποτα άλλο, αλλά επικριτέο για τις γυναίκες να έχουν αυτή τη συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν είναι singles".

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη και να κάνει το σώμα του ότι θέλει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram