Κι όμως! Μπορείτε να χάσετε κιλά κάνοντας ηλιοθεραπεία

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουλίου, 2023

Υπάρχουν πολλές δίαιτες που μπορεί να ακολουθήσει κανείς όμως σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, φαίνεται ότι το καλοκαίρι έχουμε έναν επιπλέον σύμμαχο για να χάσουμε κιλά. Ο ήλιος μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους ειδικά αν κάνουμε μια πρωινή βόλτα ή ηλιοθεραπεία για μισή ώρα!

Όπως αναφέρει η μελέτη του Πανεπιστημίου Northwestern, η έκθεση στον ήλιο μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να αδυνατίσουμε αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να επηρεάσει θετικά όχι μόνο τον ύπνο και τον μεταβολισμό αλλά και την υγεία και την ψυχολογία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ηλιοθεραπεία τις πρωινές ώρες και σε περιορισμένο χρόνο σχετίζεται και με μικρότερο Δείκτη Μάζας Σώματος. Η πανεπιστημιακή μελέτη εξέτασε τους συμμετέχοντες με μόνιτορ που μετρούσε τις επιδράσεις της έκθεσης του ήλιου στο σώμα και τα συμπεράσματα βγήκαν εξετάζοντας τόσο την ηλικία των ανθρώπων αλλά και τη διατροφή τους.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram