Νέο «Power of Love» ετοιμάζει ο Acun

Δημοσιεύθηκε 30 Μαΐου, 2020

Μπορεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να μην ξεκίνησαν όλα τα project που είχε έτοιμα ο ΣΚΑΪ, μεταξύ αυτών και το ριάλιτι Big Brother, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η συνεργασία του σταθμού με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali σταμάτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός επιστρέφει δριμύτερος με δύο νέα ριάλιτι στο χειμερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η παραγωγή του Αcun, My Style Rocks διακόπηκε άκομψα αλλά υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας και έτσι ο Τούρκος επιστρέφει με δύο διαφορετικές εκπομπές, μακριά από τη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι τα ριάλιτι θα είναι καθημερινά και απογευματινά. Το ένα από τα δύο θα είναι ριάλιτι σχέσεων στα πρότυπα του Power of Love, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ακόμα αν θα γυρίζεται στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.

Το δεύτερο απογευματινό ριάλιτι θα είναι μαγειρικής. Ίσως να συνδέεται με τη νέα συνεργασία του καναλιού που σας αποκαλύψαμε χτες με την σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρήγου για την οποία γράψαμε ότι αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram