Νέα σειρά για τον Χάρη Ρώμα στον Αnt1

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2020

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει ο ΑΝΤ1, ο οποίος για ακόμα μία φορά σκοπεύει να στηρίξει μεγάλο κομμάτι της prime time του στην ελληνική μυθοπλασία.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, «Άγριες Μέλισσες« και «Καφέ της Χαράς» συνεχίζουν κανονικά με νέα επεισόδια, με τον σταθμό ωστόσο να αναζητά και νέες σειρές που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κάπως έτσι, οι ιθύνοντες σκέφτηκαν να χτυπήσουν την πόρτα στα… σίγουρα, προτείνοντας κάτι ολοκαίνουργιο στο συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών Χάρης Ρώμας – Άννα Χατζησοφιά, οι οποίοι όμως αυτό το διάστημα ασχολούνται με τα νέα σενάρια του «Καφέ».

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν οι δημιουργοί θα δεχτούν να μπουν στη διαδικασία να γράφουν παράλληλα δύο σήριαλ ή αν θα συμφωνηθεί τελικά το κανάλι να περιμένει την ολοκλήρωση του «Καφέ της Χαράς» προκειμένου οι σεναριογράφοι να «χτυπήσουν» με κάτι νέο. Στη δεύτερη περίπτωση, η νέα σειρά σίγουρα δεν θα καταφέρει να βγει στον αέρα τη σεζόν 2020 – 2021.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram