Νέα κόντρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Έλενα Χριστοπούλου

Δημοσιεύθηκε 29 Μαΐου, 2020

Το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρξε μία μικρή ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε on air στην εκπομπή, από παλιότερα σχόλια του παρουσιαστή για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Έλενα την έχει προετοιμάσει για αυτόν τον χώρο. Όχι ότι της έχει πει τι να πει. Αλλά την έχει προετοιμάσει, την έχει οπλίσει, της έχει φορέσει τη στολή και είναι έτοιμη να βγει στον αέρα» είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Βγαίνεις να πεις ότι την έχω μαθητεύσει. Το γύρισες και κάνεις κωλοτούμπα τρελή. Το άκουσα όταν το είπες. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ αντιδραστικός. Είσαι αντιδραστικός, το καταλαβαίνεις; Πρέπει να προσέχεις μερικές φορές» είπε απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Έλενα Χριστοπούλου.

«Πες μας που διαφωνείς σε αυτό που είπα;» απάντησε ο παρουσιαστής, με την Έλενα Χριστοπούλου να συνεχίζει: «Διαφωνώ γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι 32 χρονών, δεν μπορείς να του λες τι να πει. Τα λες τόσο ακραία τα πράγματα. Κάθε φορά που λέμε Ηλιάνα πετάγεται το μαλλί σου πάνω.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram