Νέα κωμωδία για το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου στην ΕΡΤ!

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουνίου, 2020

«Κλείδωσε» η συμφωνία του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου με τη δημόσια τηλεόραση, με την ΕΡΤ να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση.

Όπως ανακοινώθηκε, το συγγραφικό δίδυμο ετοιμάζεται να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό μια εβδομαδιαία κωμωδία με τίτλο «Τούρτα της μαμάς», η οποία θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της νέας σεζόν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης εξασφάλισε η ΕΡΤ, η οποία υποδέχεται από τη νέα σεζόν τον Δημήτρη Αποστόλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η πρόταση τους για μια εβδομαδιαία κωμωδία εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ και η «Τούρτα της μαμάς», όπως θα είναι ο τίτλος της θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον προσεχή Οκτώβριο στην ΕΡΤ1.

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα οικογενειακή κωμωδία, που όσοι έχουν διαβάσει το σενάριο πιστεύουν ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, θα έχουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται κάθε φορά έχοντας ως επίκεντρο τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια –κυριακάτικα, σαββατιάτικα, γιορτινά, κλπ– με πλήθος καλεσμένων διαφορετικών ηλικιών, απόψεων, διαθέσεων και πεποιθήσεων να δημιουργούν σπαρταριστές ιστορίες. Το μυστικό όμως θα βρίσκεται κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς –την Καίτη Κωνσταντίνου- η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram