Η Νάντια Κοντογεώργη παίρνει δική της εκπομπή στην ΕΡΤ!

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2020

Με νέο magazino «χτυπά» η ΕΡΤ ενόψει καλοκαιριού, με τη Νάντια Κοντογεώργη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η νέα πρωινό εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φλΕΡΤάρουμε με όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, να εστιάζουμε μόνο σε όσα πραγματικά αξίζουν και μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και καλύτερους ανθρώπους.


Την απάντηση θα μας τη δώσει η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «ΦλΕΡΤ», το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στις 16:00. Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το στούντιο ανοίγει για τη μεγάλη τηλεοπτική παρέα, σε μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία.

Μια εκπομπή που φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.

Ραντεβού λοιπόν στο «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, τη νέα συνήθεια όσων αγαπούν την πραγματική ψυχαγωγία».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram