Ναι, τα #MushroomNails γίνονται τάση και έχουμε παραδείγματα

Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι, θα βάλεις μύκητες στα νύχια σου

Όταν ακούμε για μύκητες στα νύχια η έκφραση αποστροφής έρχεται αυτόματα στο πρόσωπό μας. Οι μύκητες στα νύχια δεν είναι ούτε κάτι όμορφο ούτε και κάτι αστείο! Μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σοβαρά και πρέπει να προσέχουμε. Φαίνεται όμως ότι το Instagram θέλει να κάνει τάση τους… μύκητες στα νύχια γι᾽αυτό το feed μας έχει γεμίσει με #MushroomNails, νύχια με μανιτάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε δει τις artists να ζωγραφίζουν τα πάντα επάνω στην μικροκοπική επιφάνεια των νυχιών μας όμως, πλέον ζωγρα´φιζουν μικρούς νεραϊδόκοσμους και προσωπικά έχω ξετρελαθεί. Δεν ξέρω για´τι μου αρέσουν τόσο τα #MushroomNails και σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι ΔΕΝ τρώω φανατικά μανιτάρια.

Μου φαίνονται σαν βγαλμένα από παραμύθι και μου αρέσουν τόσο στη ρεαλιστική όσο και στην αφαιρετική τους μορφή. Ναι, στο Instagram είδα πολλές παραλλαγές και τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες τις συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery για να τις δεις και εσύ στο σημερινό daily nailspiration.

Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν, πάρε τον καφέ σου και χάζεψε μερικά νύχια πρωτότυπα και όμορφα. Πάω στοίχημα ότι θα θέλεις και εσύ #MushroomNails μέχρι να φτάσεις στο 20ο nail art. Α, ναι δεν συγκέντρωσα μόνο δέκα…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram