Μποέμ Στιλ: Η νέα τάση στη διακόσμηση

Δημοσιεύθηκε 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τα τελευταία χρόνια η μποέμ διακόσμηση κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι επιλέγουν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους με αυτό το ιδιαίτερο και χαλαρό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η boho διακόσμηση είναι ο συνδυασμός του αριστοκρατικού μποέμικου στυλ με το πιο ανέμελο και χαρούμενο στυλ των χίπις. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι τα μπερδεμένα χρώματα, τα φλοράλ υφάσματα, τα κρόσσια και τα πολλά διακοσμητικά.

Η δημιουργία ενός τέτοιου στυλ είναι εύκολη, ευχάριστη και σχεδόν ανέξοδη. Τα βασικά αξεσουάρ που θα χρειαστείτε είναι πολύχρωμα χαλιά, πολλά μαξιλάρια με έντονα σχέδια και vintage αντικείμενα.

Αν ο χώρος που επιθυμείτε να μετατρέψετε σ' ένα  boho παράδεισο είναι το σαλόνι σας, τότε προτιμήστε πολύχρωμα ριχτάρια για τους καναπέδες σας, τραπεζάκια μπαμπού ή κάποιου άλλου ξύλου, πολύχρωμα βάζα ή πορτατίφ, έθνικ διακοσμητικά και χαλάκια.

Αν τώρα θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα και να μεταμορφώσετε ολοκληρωτικά το χώρο σας, σας προτείνουμε υφάσματα στους τοίχους, μικρά κάδρα ή vintage πίνακες, καθώς και πολλά φυτά που θα δώσουν στο σαλόνι σας μία νότα ζωντάνιας και αισιοδοξίας.

Tip: Θυμηθείτε ότι σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε ένα gypsy αλλά χαλαρό στυλ διακόσμησης. Οπότε επιλέξτε έπιπλα και αντικείμενα προσεχτικά, χωρίς να υπερβάλλετε. Κατά τ' άλλα αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε άφοβα την όλη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram