Ο μοναδικός τρόπος να μη σου χακάρουν το Facebook ποτέ.

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2021

Στους περισσότερους από εμάς έχει τύχει κάποια στιγμή στο παρελθόν, να έχουν εισβάλει στον λογαριασμό μας στο Facebook κι εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα, για να διαφυλάξουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.

Όταν δημιουργήσαμε δεύτερο λογαριασμό θεωρήσαμε ότι αν έχουμε έναν κωδικό, που σύμφωνα με την ομάδα του Facebook είναι ισχυρός, τότε έχουμε το...κεφάλι μας ήσυχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ισχύει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος χάκερ, μπορεί να καταφέρει να μπει στον λογαριασμό σας. Ο μόνος τρόπος να κρατήσεις μακριά από το profile σου αγνώστους είναι να τους κάνεις την είσοδο τόσο δύσκολη όσο ακριβώς είναι και σε σένα.

Το Facebook λοιπόν, έχει το εργαλείο που ονομάζεται «two-factor authentication» και ουσιαστικά, ζητάς από το Facebook να σου δώσει ένα δεύτερο κωδικό κάθε φορά που πας να μπεις στον λογαριασμό σου ο οποίος αλλάζει κάθε φορά και σου έρχεται με μήνυμα στο κινητό σου.

facebook off

Τέλειο;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram