Μήπως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου;

Δημοσιεύθηκε 6 Απριλίου, 2021

Το ωραίο με τις σχέσεις είναι ότι προφανώς-ειδικά τον πρώτο καιρό-δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του άλλου, γεγονός που σε γεμίζει με… δημιουργικό άγχος για το τι μπορεί να σκέφτεται και αν τελικά σε θέλει το αντικείμενο του πόθου σου. Σε περίπτωση βέβαια που καταλήξετε μαζί, το άγχος αυτό είναι υπέροχο και αναμφισβήτητα θα το θυμάσαι με αγάπη, μετά από κάποια χρόνια.

Επειδή όμως καλό το άγχος, αλλά εμείς τα κορίτσια σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά μας, συνηθίζουμε να μην παίρνουμε τις καταστάσεις τόσο χαλαρά, όχι τόσο όσο τα αγόρια τουλάχιστον, σου έχω μία πολύ σημαντική ένδειξη, η οποία θα σε διαβεβαιώσει ότι ο καλός σου είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός άντρα; Μα φυσικά οι φίλοι του! Τους αγαπάει, τρελαίνεται να περνάει χρόνο μαζί τους και φυσικά δεν σηκώνει κουβέντα για εκείνους.

Λοιπόν φίλη μου, το νούμερο 1 σημάδι που φανερώνει ότι πραγματικά σε θέλει, είναι να αρνηθεί πρόταση των φίλων του προκειμένου να είναι μαζί σου. Και νομίζουμε ότι μπορείς να αντιληφθείς πόσο διαφορετικοί είναι οι άντρες στον τομέα αυτό σε σχέση με τις γυναίκες.

Στο συμπέρασμα φυσικά υπάρχει λογική, διότι κάποιος θα θυσίαζε κάτι πολύ διασκεδαστικό, μόνο για κάτι... εξίσου ή και περισσότερο! Οπότε φίλη μου, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram