Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2020

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα νιώθεις την ενέργεια να ξεχειλίζει και προσπαθείς να την διοχετεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός κάποιες στιγμές σε καταβάλλει και ο έντονος εγωισμός μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής από τις 12.07 επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις στο οικογενειακό πεδίο ζητήματα που σε απασχολούν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επικοινωνία αποκαθίσταται, η κατανόηση επανέρχεται και αφήνεις την εσωστρέφεια που μπορεί να σε οδηγήσει σε παράλογες σκέψεις λόγω των ασφαλειών. Θέματα ακίνητης περιουσίας ξεμπλοκάρουν καθώς αφήνεις πίσω εμπόδια και καθυστερήσεις που πιθανά προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν σου επέτρεψαν να κλείσεις υποθέσεις που επιθυμούσες. Παράλληλα οι συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας οδηγούν σε όμορφες στιγμές που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου και σε βοηθούν να ανακαλέσεις στη μνήμη σου καταστάσεις που σε γεμίζουν χαρά και τρυφερότητα.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων που σχετίζονται με την καριέρα και την οικογένεια. Σημαντικές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις πιθανές συμπεριφορές σε ότι αφορά πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωής σου και ξυπνούν φόβους και έλλειμμα στο πεποιθήσεις. Φρόντισε να αποφύγεις σπασμωδικές αντιδράσεις καθώς η νευρικότητα μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και γέννα την επιθυμία για πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι πρωτοβουλίες όμως θα πρέπει να διέπονται από ώριμη σκέψη και μεθοδική προσέγγιση, διαφορετικά η παρορμητική σου συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει ανάσες σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς δεν χάνεις την κοινωνικότητα και το κέφι σου. Το έντονο φλερτ θα φέρει στο πλευρό σου πρόσωπα που θα εγείρουν νέα ενδιαφέροντα. Ο δεσμευμένος έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα με το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση.

3ο δεκαήμερο

Στις 02.07 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω επηρεάζοντας σε άμεσα καθώς σε καλεί για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι ο δρόμος που πραγματικά θέλεις να ακολουθήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε απογοητεύσει καθώς η μεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός μπορούν να σε βγάλουν από αδιέξοδα μειώνοντας σημαντικά το άγχος. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να έρθει σε σύγκρουση με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου διαφωνώντας σε σχέδια και συζητήσεις. Στις 20.07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα και οικογενειακό επίπεδο όπου είναι απαραίτητο να αναλάβεις ευθύνες και να δείξεις σοβαρότητα. Πιθανό είναι να νιώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου σε πιέζει να εξελιχθεί η σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Παράλληλα οικεία πρόσωπα δεν αφήνουν το περιθώριο για να λειτουργήσεις όπως πραγματικά θέλεις προσπαθώντας να σου βάλουν όριο σε συμπεριφορές και κινήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες δείχνοντας αυτά που πραγματικά θέλεις διαφορετικά δεν αποκλείεται να ψυχρανθείς και να απομακρυνθείς από αυτούς που προσπαθούν να επιβληθούν αδιαφορώντας για τις δικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Κριό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα νιώθεις ότι εγκλωβίζεσαι στις αναμνήσεις και σε πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας δυσάρεστα την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από ότι λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου μέσω της τέχνης, του διαλογισμού, της διαδικασίας που σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς το παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος σου μπορεί να επηρεάσει στόχους και την πορεία όσον έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Στις 12.07 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις με αμεσότητα όλα αυτά που νιώθεις στον κοντινό περίγυρο. Θέματα εμπορικής φύσεως ξεκολλάνε καθώς οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος ξεπερνιούνται. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής ενισχύοντας με ρομαντισμό και τρυφερότητα την προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε περιττές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 σε καλεί να κλείσεις κύκλους σχέσεων με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Είναι γεγονός ότι επαναστατείς απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να κατευθύνουν μελλοντικές επιδιώξεις που έχεις επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις επιλέγοντας πρωτοποριακές λύσεις που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι. Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικά ταξίδια ή ξαφνικές προτάσεις από το εξωτερικό που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στις πραγματικές σου αναζητήσεις. Απόλαυσε τη διασκέδαση χωρίς να χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και αποφεύγοντας αν είναι δυνατόν οι συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο μέχρι στιγμής στη ζωή σου. Ο Άρης στον Κριό σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο περίπου του μήνα ενισχύοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια λόγω των πληγών του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, είναι σημαντικό όμως να αξιοποιήσεις αυτή σου την επιθυμία ώστε να ισορροπήσεις μέσω ασχολιών και δραστηριοτήτων που σου φέρνουν ηρεμία. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον και μπορεί να σε απογοητεύσουν.

3ο δεκαήμερο

Στις 02.07 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω τονίζοντας έντονα την ανάγκη να θεμελιώσεις την προσωπική σου εξέλιξη και ανάπτυξη με μεθοδικότητα, ώριμη προσέγγιση και ρεαλιστικούς όρους. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις, τα φιλοσοφικά αντικείμενα με τα οποία ασχολείσαι, τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις εμφανή έναντι των άλλων τα προσωπικά σου όρια καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν χωρίς να αδικήσεις τους γύρω σου. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορούν να αξιοποιηθούν με καλό προγραμματισμό και σκληρή προσπάθεια. Στις 20.07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να σε πιέσουν και να σου επιβληθούν. Παράλληλα φρόντισε να μην είσαι εσύ αυτός που θέλει να επιβάλει με απόλυτο τρόπο ανάγκες και σκέψεις αδικώντας σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Η ώριμη επικοινωνία θα βοηθήσει να ισορροπήσουν οι σχέσεις διαφορετικά η απόσταση θα κάνει την εμφάνισή της καθώς είναι πιθανόν να θεωρείς ότι έτσι μπορείς να ξεφύγεις από πιεστικές συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Κριό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα επικεντρώνεσαι σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό για εσένα να κινηθείς με γνώμονα το κοινό συμφέρον καθώς η επιτυχία των στόχων σου θα βοηθήσει σε ομαδικό επίπεδο τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι και στην πορεύεσαι στην προσωπική σου ζωή. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις σου εντυπωσιάζουν και σου δίνουν την ευκαιρία να διακριθείς μέσα στο σύνολο που κινείσαι για την αποφασιστικότητα και το ομαδικό πνεύμα που σε διέπει. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12.07 στον Καρκίνο βοηθώντας σε να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εκφράζεις με αμεσότητα των στο ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία αυτά που έχεις ανάγκη και θέλεις να απολαύσεις καθώς σου δημιουργούν ανασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται ορθόδρομη πια στο ζώδιό σου γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Η έντονη κοινωνική ζωή μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να δώσεις χώρο ώστε να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες γιατί μπορεί με ευκολία να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις δικές σου.
2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 μπορεί να σε οδηγήσει να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε συναλλαγές και συμφωνίες αυξάνοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο και την ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες, οι αμφιβολίες και η καχυποψία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανό είναι να σε ωθήσουν σε συγκρουσιακές συμπεριφορές με το ταίρι σου ή με νέο πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Με τον Άρη στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις στους σχεδιασμούς που αφορούν τα όνειρά σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προτιμάς να λειτουργείς με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι γύρω σου καθώς ο κοινός στόχος για εσένα είναι ο απώτερος σκοπός. Δεν επιθυμείς να διακριθείς εγωκεντρικά απλά και μόνο για να επιβραβεύσεις. Πρωτότυπες σκέψεις και λύσεις θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα το περιβάλλον σου καθώς η επαναστατική σου αντίληψη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

3ο δεκαήμερο

Στις 02.07 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σε καλεί να διαχειριστείς και να ξεκαθαρίσεις οικονομικές υποθέσεις και ψυχολογικά βαρίδια που σε επηρεάζουν μέχρι σήμερα. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες δεσμεύσεις μακροχρόνιου χαρακτήρα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικά πλάνα και δραστηριότητες που έχεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε υλικές και συναισθηματικές ανάγκες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο όπου οι προτεραιότητες αλλάζουν. Είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι προσπαθούν να πιέσουν και να σε κατευθύνουν σε λύσεις που δεν είναι ενδεδειγμένες για εσένα. Φρόντισε να ξεφύγεις από την κατήφεια και την απογοήτευση που έρχονται στην επιφάνεια και επικεντρώσου στο να δώσεις ρεαλιστικές λύσεις που θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σου. Συναισθηματικά δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς αναγνωρίζεις σε αυτό εξουσιαστικές τάσεις που σε απογοητεύουν και δημιουργούν ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου αυξάνοντας κατακόρυφα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονο άγχος καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να δώσεις λύσεις σε θέματα που απασχολούν έντονα την καριέρα σου, όμως φρόντισε αυτές να είναι συμβατές με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο καθώς οι εντάσεις μπορεί να κυριαρχήσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 12.07 και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή μόνο σε παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να θίξουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να δημιουργηθούν προβλήματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου καθώς σε ωθεί στην έντονη δοτικότητα και την ανάγκη προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορείς να βιώσεις με το ταίρι ή νέο πρόσωπο στη ζωή σου. Προσπάθησε βέβαια να αποφύγεις αυταπάτες και εξιδανικεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 05.07 σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας από την πλευρά σου μπορεί να φέρει ανατροπές ή να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε προβληματίσουν έντονα και θα σε οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Προσοχή γιατί η δυσκολία στην επικοινωνία είναι έντονη και μπορεί να γίνεις αυθάδης και επιθετικός με πρόσωπα που πραγματικά αγαπάς και θέλεις στη ζωή σου. Δημιουργώντας πληγές και προβλήματα δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες σε περίπτωση που το επιθυμείς. Με τον Άρη στον Κριό να σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και το άγχος που σε διακατέχει καθώς θα είναι κακοί σύμβουλοι αυτή την περίοδο. Η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σχέσεις με ανώτερους και υπεύθυνους για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις κόντρες. Πάρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να προχωρήσεις με δυναμισμό επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική σου καταξίωση.

3ο δεκαήμερο

Στις 02.07 ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σε οδηγεί σε μία περίοδο όπου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσεις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές που σε προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται οι συνεργάτες ή το ταίρι σου να γίνουν αυστηροί και καταπιεστική μαζί σου. Αυτό θα ενοχλήσει έντονα και μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστάσεις. Ίσως η συγκεκριμένη συμπεριφορά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να δεις αντικειμενικά και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις αν πραγματικά τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην αγάπη και στην καριέρα μπορούν να αντιληφθούν τι θέλεις πραγματικά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή επικεντρωμένος στις δικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων δεν παίρνεις αυτό που σε ικανοποιεί και να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες έτσι ώστε συναίσθημα και λογική να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες για εσένα λύσεις και όχι σε απομακρύνσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου επιδιώκοντας να δημιουργηθεί μεταξύ σας ένα πλαίσιο σταθερότητας και μακροβιότητας στις σχέσεις.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Κριό να επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου σού δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε πνευματικά ζητήματα, ταξίδια, διασκέδαση, νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Η αισιοδοξία που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώριο για να πέσεις ψυχολογικά σε πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Νιώθεις ότι όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις και να κινηθείς με θετική κατεύθυνση προς μελλοντικούς στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά στην προσωπική σου διεύρυνση. Στις 12.07 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και σε οδηγεί να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος φαίνεται πια να ξεπερνιούνται, αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα. Απόλαυσε τις στιγμές επικοινωνίας και χαρά που μπορείς να πάρεις από τις παρέες σου. Επικεντρώσου σε κοινού στόχου που μπορείς να απολαύσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 22.07 σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα, φρόντισε να το απολαύσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την εργασιακή σου πορεία και μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων που θα σε απογοητεύσουν, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τις ευαισθησίες και πιθανές εμμονές που έρχονται στο προσκήνιο για να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανά προβλήματα και σχέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον. Είναι γεγονός όμως ότι μπαίνεις σε μία περίοδο όπου οι αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή θα επικρατήσουν καθώς δεν φαίνεται να συμβιβάζεσαι με αυτά που δεν σε ικανοποιούν και πιθανά θεωρείς ότι σε οδηγούν στη ρουτίνα. Ο Άρης από τον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να ξεφύγεις από τη μεμψιμοιρία και την απογοήτευση ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι και την διάθεση να ασχοληθείς με ότι ανακουφίζει το πνεύμα και την ψυχολογία σου. Ταξίδια για αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις την παρέα, τις νέες γνώσεις, το έντονο πάθος που μπορεί να βιώσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 και φέρνει στο προσκήνιο ξανά ζητήματα που έχεις αντιμετωπίσει στην εργασιακή καθημερινότητα και μπορεί να μην έχεις δώσει λύσεις. Σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις στην εργασιακή σου ζωή εν μέσω αυξημένων υποχρεώσεων και εταιριών που μπορεί να μην αφήνουν περιθώριο για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δουλειά λόγω συμπεριφορών που σε απογοήτευσαν. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σε καλεί σε μία νέα αρχή μακριά από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, κάτι που θα εγείρει ζητήματα με συναδέλφους λόγω επικριτικής διάθεσης που εκδηλώνουν απέναντί σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστεί στην απογοήτευση που δεν θα σε βοηθήσει να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κινηθείς. Είναι απαραίτητο να εναρμονίσεις την ευαισθησία με τη λογική καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιους μπορείς να συμπορευθείς στην καθημερινότητα και ποιες καταστάσεις πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν αφού δεν σε ευνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου και σε οδηγεί να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα και αφορούν τρίτους. Έχεις την δυνατότητα να κάνεις κινήσεις που θα παίξω σημαντικό ρόλο σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς και μπορούν να σου δώσουν οικονομικές ανάσες τις οποίες χρειάζεσαι. Προσοχή σε κληρονομικά ζητήματα καθώς φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβος. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και πιθανές καταστάσεις που απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα τις φιλικές σου σχέσεις. Μπορείς να προχωρήσεις με βήμα ταχύ στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που σε ικανοποιούν και ανταποκρίνονται στα όνειρά σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν αφήνει περιθώρια για μεσοβέζικες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Διεκδικείς να πρωταγωνιστήσεις με σκοπό την προσωπική σου εξέλιξη. Πιθανές είναι οι γνωριμίες οι συναναστροφές με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα αισθηματικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά και απασχολούν την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καθώς μπορεί να διαπιστώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά στα όνειρα και σε αυτό που ευελπιστείς να έχεις ως μελλοντική εξέλιξη. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες αναστατώνουν την προσωπική σου ζωή απογειώνοντας την ψυχολογία σου και το πάθος. Ο Άρης στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε επηρεάζει έντονα αυξάνοντας τον αισθησιασμό και την διάθεση να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, φρόντισε να αξιοποιήσεις την έντονη διαίσθηση σου για να κινηθείς με σκοπό το κέρδος και την προσωπική σου ικανοποίηση. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγεις υπόγειες κινήσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, περιόρισέ την καχυποψία και την αμφιβολία που σε οδηγούν σε αντίστοιχες συμπεριφορές.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 και σε καλεί να πραγματοποιήσεις αναθεωρήσεις και αλλαγές σε ότι αφορά την αισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν καλύπτει πραγματικά αυτά που θέλεις σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου και να προχωρήσεις παρακάτω αν χρειαστεί. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου ή να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις μακροχρόνια το ταίρι σου δίπλα σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 μπορεί να αυξάνει την ανάγκη για επαναστατική και ανεξάρτητη δράση μακριά από τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι σε καταπιέζει και ότι προσπαθεί να επιβάλει τα δικά του θέλω. Φρόντισε να το ξεκαθαρίσεις και να προσπάθησε να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες διευκρινίζοντας ότι θέλεις τον προσωπικό σου χώρο και ελευθερία κινήσεων. Διαφορετικά η ψυχρότητα θα κυριαρχήσει και πιθανότατα να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που μπορεί μέχρι τώρα να έχει πρωταγωνιστήσει στα αισθηματικά σου. Εμπόδια μπορεί να βρεις σε στόχους και φιλοδοξίες, μη με εγκαταλείψεις την προσπάθεια καθώς η σκληρή δουλειά αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθεί.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Κριό επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές κόντρες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σε απογοητεύσουν και θα σε εκνευρίσουν, προσπάθησε να κατευνάσει τις ανάλογες αντιδράσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα μείνε μακριά από τον εγωκεντρισμό που δεν θα βοηθήσει να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις τόσο με το ταίρι σου όσο και με τους συνεργάτες σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν κολλήσει. Η επικοινωνία αποκαθίσταται και μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με ανώτερους και υπεύθυνους που επηρέασαν τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη ορθόδρομη από τους Διδύμους σε βοηθά να πάρεις ανάσες ψυχολογικές καθώς η κοινωνικότητα και οι ευκαιρίες για διασκέδαση σε βοηθούν να ξεφύγεις από εντάσεις και προβλήματα. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία και διάθεση να κάνει σημαντικές κινήσεις και αλλαγές με γνώμονα το μέλλον.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που έρχονται αιφνιδιαστικά στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ψυχολογία σου. Μυστικά και αποκαλύψεις μπορεί να σε συγκλονίσουν και να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσοχή γιατί η αναστάτωση ιδιαίτερα στην οικογένεια θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα σε επηρεάσουν σημαντικά. Προσπάθησε να εμπιστευτείς η διαίσθησή σου και να βρεις την έντονα διπλωματική διάθεση που σε διέπει σαν προσωπικότητα για να ανταπεξέλθεις στις απαιτούμενες ισορροπίες. Ο Άρης στον Κριό σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περίπου και δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση σε διαπροσωπικές σχέσεις που είναι καταλυτικές για εσένα. Απέφυγε συγκρούσεις και εντάσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Παράλληλα μείνε μακριά από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα εγείρουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές και απογοήτευση. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επίπεδο συνεργασιών σε σχέδια και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή να απολαύσεις την κοινωνικότητα που θα σε δραστηριοποιήσει μαζί με το ταίρι σου σε κοινά ενδιαφέροντα.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 και σε φορτίζει συναισθηματικά σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν και οφείλεις να ξεκαθαρίσεις. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν παλαιότερες υποθέσεις που έχουν μείνει ανοιχτές και επηρεάζουν έντονα τις οικογενειακές σχέσεις. Φρόντισε να λειτουργήσεις κάτω από ώριμη σκέψη και με γνώμονα τη λογική προσέγγιση των πραγμάτων για να μην υπάρξουν σφοδρές κόντρες λόγω απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στο φως και σε καταβάλλουν. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 μπορεί να φέρει μία σημαντική νέα αρχή στην επαγγελματική σου ζωή που θα σου κεντρίσει την προσοχή. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από την οικογένεια που να φέρουν αντιρρήσεις ή να προκαλέσουν εμπόδια με τη συμπεριφορά τους. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες διαφωνίες και καθυστερήσεις φροντίζοντας να επικρατήσει η απαραίτητη ισορροπία. Διαφορετικά δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι προσπαθούν να σε μπλοκάρουν αδιαφορώντας για το τι θέλεις πραγματικά εσύ στην καριέρα σου. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν απαιτούν σκληρή δουλειά, ωριμότητα και μεθοδικότητα στη διαχείριση καθώς έτσι θα αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα μακροπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου στην καθημερινότητα και στη δουλειά. Είναι σημαντικό να έχεις τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιωθεί με απόλυτη τελειότητα. Το άγχος που θα προκύψει δεν θα είναι δύσκολο να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν συναδελφικές σχέσεις. Φρόντισε να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που θα σε βοηθήσει να βρεις ψυχολογική ισορροπία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα. Πιθανό είναι να πραγματοποιήσεις ταξίδια και αποδράσεις στην ύπαιθρο που είχες βρει εμπόδια ή υπήρξαν καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται ορθόδρομη στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα το πάθος στην προσωπική σου ζωή, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της καχυποψίας και της ζήλιας που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να βιώσετε μοναδικές στιγμές πάθους μαζί που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση και θα σβήσουν κάθε υπόνοια που μπορεί να υπάρχει.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον και έχουν έρθει ξαφνικά να σε αναστατώσουν. Πιθανό είναι να προκύψουν μέσα σε αυτή την περίοδο νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή μόνο γιατί υπάρχει αστάθεια και εκνευρισμός που πιθανότατα να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις ή αλλαγές που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου σε ότι αφορά τα αισθηματικά έρχονται για να ανατρέψουν το σκεπτικό που έχεις για τις σχέσεις και να σου εμφυσήσουν μία νέα φιλοσοφία μακριά από παλιότερες νοοτροπίες που δεν σε επέτρεπαν να απολαύσεις την αγάπη. Ο Άρης στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αυξάνει κατακόρυφα τις ευθύνες και τις αγγαρείες στην καθημερινότητα πιέζοντας σημαντικά το πρόγραμμά σου. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες επιπλέον υποχρεώσεις προκύψουν καθώς το άγχος και ο έντονος εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αντιπαραθέσεις λόγω των εκρήξεων σου. Φρόντισε την σωματική σου υγεία ασχολούμενος με κάποιο άθλημα που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και να ισορροπήσεις καλύτερα σε ότι αφορά την ψυχολογία σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 και φέρνει στο προσκήνιο παλαιότερα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις κοντινές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν τα αδέρφια, τα ξαδέρφια, κοντινοί συγγενείς και φίλοι με την συμπεριφορά τους. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς λύνοντας τα θέματα που προκύπτουν στη λογική και ώριμη σκέψη που διαθέτεις και μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις όποιες δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα φρόντισε να αποφύγεις σκληρές κουβέντες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των άλλων καθώς δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις αργότερα με τη συμπεριφορά σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος και αμείλικτος εκφράζοντας τις απόψεις σου. Το πιθανότερο είναι όμως αυτή η συμπεριφορά να οδηγήσει τελικά σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο ευρύτερο περιβάλλον σου και στη ζωή σου εν γένει. Συγκρούσεις πιθανό είναι να προκύψουν και με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου καθώς πιθανότατα να νιώσεις ότι δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τις χαρές της ζωής με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι και θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, την διάθεση για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Η δημιουργικότητα απογειώνεται και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις και αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή και σε εκφράζουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και εγωκεντρικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τόσο την παρέα που θα βρεθείς όσο και το ταίρι σου λόγο τις έντονες επιθυμίες που έχεις να ξεχωρίσεις και να εισπράξεις τα εύσημα από τους γύρω σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποθέσεις οικονομικής φύσεως που είχαν βρει εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η έντονη διαίσθηση σου δεν σε εγκαταλείπει στον συγκεκριμένο τομέα και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά. Με την Αφροδίτη ορθόδρομη πια στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και ο αδέσμευτος μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σου κεντρίζουν την προσοχή καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και την εξωστρέφεια σου.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 στρέφει όλη σου την προσοχή σε ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών που έρχονται με βία στην επιφάνεια λόγω ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι εγκρατής στη συμπεριφορά και στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις συγκρουσιακός και καυστικός με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να ανατρέπουν τα δεδομένα και να δημιουργούν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι παράλληλα να υπάρξουν ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά που οδηγούν σε αναθεωρήσεις του εισοδήματος σου. Ο Άρης στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να βιώσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους. Το φλερτ μπορεί να φέρει καθοριστικές νέες γνωριμίες στο προσκήνιο καθώς επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία. Η τέχνη μπαίνει στο πρόγραμμά σου δυναμικά και δεν θα χάσεις ευκαιρία για καλλιτεχνικές δράσεις και εκδηλώσεις που σε ικανοποιούν και σου δημιουργούν έντονη ευφορία. Προσοχή μόνο καθώς ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός καραδοκούν και μπορούν να δημιουργήσουν προστριβές με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου αυτή την περίοδο.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 για να σου τονίσει την ανάγκη αναθεωρήσεων σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κατασταλάξεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί και μπορεί να σου δώσει αυτά που σε βοηθούν να έχεις ασφάλεια και σταθερότητα. Δεν αποκλείεται να υποστείς οικονομικές πιέσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσοχή θα πρέπει να ζήσεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά θέματα προς τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται όμως η αδιαλλαξία και η απολυτότητα που σε διακατέχουν να μπουν εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να μην σε κυριεύσει η ανασφάλεια και ο φόβος που μπορούν με ευκολία να δημιουργήσουμε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και δημιουργεί αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει. Η καταπιεσμένη οργή και ο θυμός οδηγούν σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις την όποια νευρικότητα και να επιλέξεις την ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα που θα σε βοηθήσει να κινηθείς με λογική. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική και προσωπική ζωή καθώς οι ανασφάλειες που εκδηλώνεις είναι έντονες και μπορεί να καθορίσουν τη στάση σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται ορθόδρομη στους Διδύμους και δημιουργεί τη διάθεση να ομορφύνεις την καθημερινότητά εξομαλύνοντας οι σχέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η σωματική σου υγεία σε απασχολεί έντονα για αυτό και δεν θα διστάσεις να καταναλώσεις χρήματα για προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ευεξία και να νιώσεις όμορφα.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 05.07 φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν αιφνιδιαστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι καταλυτικό για εσένα να κρατήσεις ένα είδος ελευθερίας μέσα στο επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς είναι έντονη η ανάγκη για ανεξάρτητη διαχείριση. Η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ένταση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου καθώς και ανατροπές λόγω των αιφνιδιαστικών συμπεριφορών και γεγονότων που μπορεί να προκύψουν. Νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρχουν και να πρωταγωνιστήσουν την προσωπική σου ζωή, προσοχή σε έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν θα ενθουσιάσουν. Παράλληλα είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό πού θα οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές και λόγια που θα πληγώσουν τους γύρω σου. Ο Άρης στον Κριό σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενισχύοντας την ένταση και πιθανά απωθημένα που έχεις από παλιότερες καταστάσεις και προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα αναστατώσουν την οικογενειακή εστία. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σκέφτεσαι αποφεύγοντας κόντρες που θα σου στοιχίσουν πολύ.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 02.07 και σε καλεί να αναθεωρήσεις στόχος και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να οριοθετηθεί της και θα ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που επηρεάζουν εσένα προσωπικά και τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή γιατί η σκληρότητα και η απολυτότητα κάνουν την εμφάνισή τους και πάλι πιο έντονα από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 μπορεί να προμηνύει μία σημαντική έναρξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι γεγονός ότι είσαι εγκρατής και πιθανά απαισιόδοξος για την πορεία και αυτό γίνεται έκδηλο. Φρόντισε να μην απογοητεύσει στα πρόσωπα που εμπλέκονται με τις πράξεις και την διαχείριση που θα επιλέξεις να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ψυχρότητα και να αποστασιοποιηθείς από αυτά. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι όποιες εξελίξεις θα έχουν κόστος και δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και δημιουργεί έντονα την ανάγκη για παράλληλες δραστηριότητες που σε ικανοποιούν. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δίνουν την ευκαιρία να πετύχεις σημαντικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπασμωδικές συμπεριφορές και νευρικότητα που θα δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκολλήσεις σε καθημερινό επίπεδο και να κινηθείς δίνοντας λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Η ευελιξία που δείχνεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φροντίζει να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που σε γοητεύουν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές σχέσεις ζωής που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν ή να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις με βάση την τέχνη που σε γεμίζουν χαρά και ανακοινώνουν την ψυχολογία σου.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα ή αποκαλύψεις που θα τονίσουν για τα καλά το εργασιακό περιβάλλον και θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και την ονειροπόληση που δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα πως οφείλεις να διαχειριστείς ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Ο Άρης στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φροντίζει να ανεβάσει την κοινωνικότητα σου και να σε οδηγήσει σε στιγμές διασκέδασης που θα απολαύσεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να φέρει και κοινές δράσεις όπως κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν σημαντικά. Προσοχή καθώς ο εκνευρισμός δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να επηρεάσει τις σχέσεις σου λόγω σπασμωδικών αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονωθείς μέσω αντικειμένων που σε καλύπτουν και δεν σου επιτρέπουν να κουραστείς ή να βαρεθείς.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 02.07 και επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρελθόν σου. Απωθημένα και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις ότι σε αναστατώνει και να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις πληγές οι καταστάσεις που ακόμα έχουν έντονη επιρροή πάνω σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον ή νέες προτάσεις για δουλειά που θα είναι σημαντικές για εσένα. Είναι απαραίτητο όμως να μην φοβηθείς και να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες, καθώς η ψυχολογία σου θα παίξει καθοριστικό και μπορεί να μπλοκάρει την συμπεριφορά σου. Προσοχή σε πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου και να βάζουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Φρόντισε να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία ή αν χρειαστεί να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που εσύ θέλεις χωρίς να σε επηρεάσει η συμπεριφορά τους.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και σε οδηγεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σου χαρίσουν καλύτερο εισόδημα και συναισθηματική ασφάλεια. Έχεις την υπομονή και την επιμονή να κυνηγήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα εξασφαλίσουν συναισθηματική σταθερότητα, παράλληλα όμως μπαίνεις σε μία διαδικασία υπερβολικών συμπεριφορών ως προς την διαχείριση των χρημάτων που θα ξαφνιάσει δυσάρεστα τους γύρω σου. Προσοχή γιατί οι υπερβολικές σπατάλες ή υπερβολική συντήρηση αργά ή γρήγορα θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να χαρίσει στιγμές με την παρέα και το ταίρι σου που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πομπώδεις εκφράσεις και αμετροέπεια λόγω της ανάγκης να τραβήξεις τα βλέμματα. Η Αφροδίτη βρίσκεται ορθόδρομη πια στους Διδύμους δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου καθώς θέλεις να τον διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο που να νιώθεις μοναδικά όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτόν.

2ο δεκαήμερο

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου στις 05.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις φιλικές και προσωπικές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν ζητήματα στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν ένταση και θα σε επηρεάσουν σημαντικά. Πιθανό είναι να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις φροντίζοντας να πάρεις αποφάσεις που θα εντυπωσιάσουν λόγω της εναλλακτικής σκέψης και της πρωτότυπης προσέγγισης που έχεις. Ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή που θα σε ανανεώσουν και θα κλείσουν με την παρουσία τους μία περίοδο στη ζωή σου που δεν σε ικανοποιούσε. Ο Άρης στον Κριό σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου, όμως χρειάζεται υπομονή και επιμονή από την πλευρά σου για να ευοδώσουν. Προσοχή σε οικονομικές και συναισθηματικές υπερβολές που θα δημιουργήσουν δυσάρεστη ατμόσφαιρα σε όλα τα επίπεδα. Μην επιμένεις να καλύψεις μόνο προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες αδιαφορώντας για τους γύρω σου. Φρόντισε να δώσεις και στους άλλους την προσοχή που τους αξίζει για να επιδιώξουν να παραμείνουν στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 02.07 και σε καλεί να αναθεωρήσεις και να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν τις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχεις. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε επαναπροσδιορισμό των φιλικών προσώπων που έχεις στο πλευρό σου καθώς πιθανές είναι οι απογοητεύσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν και να προέρχονται από το παρελθόν. Φρόντισε βέβαια να είσαι δίκαιος και αντικειμενικός στην κρίση σου ώστε να είσαι βέβαιος για την κατάληψη που θέλεις και ότι αφορά σημαντικές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως σημαντικές για εσένα. Προσπάθησε να απεμπολήσεις την έντονη ανεξαρτησία που έχεις και μπορεί να μπλοκάρει τις οποίες εξελίξεις, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από τα νέα αυτά πρόσωπα. Προσοχή ο δεσμευμένος στην ήδη υπάρχουσα σχέση καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σε αναγκάσουν να οριοθετήσεις έναντι του συντρόφου σου παίρνοντας αποστάσεις. Φρόντισε να είσαι βέβαιος για κάθε απόφαση γιατί οι ρήξεις δεν αποκλείονται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram