Η Μέγκαν Μαρκλ θα ασχοληθεί με την πολιτική στις ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουνίου, 2020

Έτοιμη να αγωνιστεί κατά του ρατσισμού και της αδικίας και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του κινήματος Black Lives Matter δήωσε η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η ποικιλία στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει τέλος. Από ηθοποιός, έγινε μέλος βασιλικής οικογένειας για δύο χρόνια, στη συνέχεια μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι, εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία και τώρα στα πλάνα της έχει την ενασχόληση με την πολιτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγές από το περιβάλλον της Μέγκαν αναφέρουν πως η ίδια δεν αποκλείει την ενασχόλησή της με την πολιτική. Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάδυση του κινήματος Black Lives Matter στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη, ένα κίνημα που μάχεται τον ρατσισμό και την κοινωνική αδικία, η δούκισσα δήλωσε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όπως ανέφερε η πηγή: "Η 38χρονη Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αισθάνεται πως το ένστικτό της την οδήγησε σωστά να φύγει οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί ήταν «γραφτό από τη μοίρα» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ".

"Η Μέγκαν είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ, τώρα και πως έχει μιλήσει με την Όπρα (Γουίνφρεϊ) και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης (του προβλήματος)", αποκάλυψε ακόμα φίλος της δούκισσας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram