Μarilyn Monroe: 5 κορυφαία beauty tips που ποτέ δεν παρέλειπε

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουλίου, 2020

Τα πρότυπα ομορφιάς με την πάροδο των χρόνων είναι λογικό να αλλάζουν. Ωστόσο όσα χρόνια και αν περάσουν θα υπάρχουν πάντα icons, που έχουν αφήσει το στίγμα τους ανεξίτηλο και εξακολουθούν ως σήμερα να αποτελούν πρότυπο ομορφιάς και έμπνευσης. Μια από αυτές είναι και η Marilyn Monroe, η ξανθιά καλλονή που κάθε άντρας της εποχής της ήθελε να έχει.

Μια γυναίκα που πάντα απασχολούσε, σε κάθε της βήμα και στιγμή. Κατάφερε να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη με την ομορφιά της και να λάμψει χάρη στην αυτοπεποίθηση της. Εκτός όμως από την προσωπικότητα της, που την έκανε να ξεχωρίσει, είχε κάποια βασικά μυστικά ομορφιάς, τα οποία σχεδόν ποτέ δεν παρέλειπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Αρχικά πάντα και παντού φορούσε άρωμα. Και πιο συγκεκριμένα το Chanel No.5. Άλλωστε τα λόγια της, πως όταν κοιμάται φορά μόνο κάποιες σταγόνες από το Chanel No.5, έμελλε να μείνουν στην ιστορία.

2. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με τον ήλιο και απέφευγε την έκθεση σε αυτόν προκειμένου να διατηρήσει αναλλοίωτο το λευκό της δέρμα αφού όπως θεωρούσε ταίριαζε περισσότερο με τον ξανθό των μαλλιών της.

3. Έκανε τακτικά αφρόλουτρα στα οποία πρόσθετε γάλα και ελαιόλαδο. Το γάλα εκτός από το ότι περιέχει βιταμίνες, έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και περιέχει και λακτικό οξύ, το οποία κάνει ήπια απολέπιση. Το ελαιόλαδο από την άλλη, θρέφει και μαλακώνει το δέρμα!

4. Χρησιμοποιούσε βαζελίνη για να δώσει λάμψη στο δέρμα της. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η βαζελίνη λειτουργούσε ως highlighter εκείνης της εποχής. Ωστόσο δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα καθώς η συχνή χρήση της, μπορεί να προκαλέσει λιπαρότητα και να φράξει πόρους.

5. Δεν παρέλειπε ποτέ να τονίσει τα χείλη της. Ακόμη και αν δεν φορούσε το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της, πάντα φορούσε ένα gloss για λάμψη και λαμπερό αποτέλεσμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram